Salade van tomaat en rode vruchten
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldGluten vrij
Romantisch diner,Brunch
Lunch
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 80 g belegen parmigiano
- Peper van de molen
- 2 eetlepels rietsuiker
- 2 eetlepels extra zuivere olijfolie
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 3 cm verse gember
- 100 ml frambozencoulis
- 10 g koriander
- 10 g bieslook
- 10 g kleine basilicumblaadjes
- 10 g basilicum
- 1 citroen bio
- 1 zoete ui
- 120 g rode bessen
- 120 g frambozen
- 300 g cœur de bœuf tomaten
- 250 g aardbeien uit volle grond
- 200 g kerstomaten
- 240 g bresaola
- zout
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2015030200328500000
F2008061600315030000
F2021022400077520000
Laad nog 3 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min.
- Snijd de kerstomaten doormidden. Snijd de andere tomaten in schijfjes. Snijd de aardbeien in kwartjes. Pluk de rode bessen van hun steeltjes. Pel de ui en snijd hem fijn.
- Rasp de buitenkant van de citroenschil en pers de citroen. Rasp de gember en druk aan om het vruchtvlees van het sap te scheiden. Meng de frambozencoulis, de olie, de azijn, het citroensap en de geraspte citroenschil, de suiker, het sap van de gember en breng op smaak met peper en zout.
- Pluk de blaadjes van de kruiden en snijd ze in staafjes of in kleine bosjes. Snijd de parmigiano in schilfers met een mes of een dunschiller.
- Schik de tomaten, de rode vruchten, de bresaola, de parmigianoschilfers en de kruiden op een bord. Sprenkel er de vinaigrette over.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Romantisch diner,Brunch
Diner
Lente,Zomer
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2015030200328500000
F2008061600315030000
F2021022400077520000
Laad nog 3 producten