Salade van quinoa, kerstomaatjes en Tomme Vaudoise

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 150 g driekleurige quinoa
- 1/2 kl paprikapoeder
- 2 el olijfolie
- 125 g kerstomaatjes
- 1/2 rode paprika
- 2 jonge uien, fijngesneden
- 1 handvol notensla/rucola
- 1 handvol zwarte olijven, ontpit
- 2 Tommes Vaudoises
- peper en zout
- 150 g driekleurige quinoa
- 1/2 kl paprikapoeder
- 2 el olijfolie
- 125 g kerstomaatjes
- 1/2 rode paprika
- 2 jonge uien, fijngesneden
- 1 handvol notensla/rucola
- 1 handvol zwarte olijven, ontpit
- 2 Tommes Vaudoises
- peper en zout
Begin met koken
- 1Meng in een kom de quinoa, de paprikapoeder en de olijfolie. Voeg zout en peper toe.
- 2Voeg de kerstomaatjes, de blokjes paprika, de jonge uien/lente-uien en de notensla/rucola toe. Roer goed.
- 3Verdeel de salade over de borden. Voeg enkele olijven toe. Garneer met 8 stukjes Tomme Vaudoise.
- 1Meng in een kom de quinoa, de paprikapoeder en de olijfolie. Voeg zout en peper toe.
- 2Voeg de kerstomaatjes, de blokjes paprika, de jonge uien/lente-uien en de notensla/rucola toe. Roer goed.
- 3Verdeel de salade over de borden. Voeg enkele olijven toe. Garneer met 8 stukjes Tomme Vaudoise.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch
Zomer
Hoofdgerecht
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
- Bosto Quinoa | Kookbuiltjes4 x 75 gr€485
- Santa Maria Kruiden | Paprika | Sterk37 gr-10% voor 3€329
- Delhaize Olijfolie | Culinaire50 cl€539
- Delhaize Kerstomaten | Rood250 gr3 voor €5€199
- Delhaize Paprika | Rood1 st€099
- Delhaize Jonge uien | Bussel1 st€109
- Delhaize Rucola100 gr€129
- Delhaize Zwarte olijf130 gr€299
- Val d'Arve Tomme Vaud100 gr€309
- Santa Maria Kruiden | Peper | Smaakvol35 gr-10% voor 3€429