Recept zoekresultatenSalade niçoise met maatjes 
Recept zoekresultatenSalade niçoise met maatjes 
Delhaize logo
  • Salade niçoise met maatjes 

Salade niçoise met maatjes 

Salade niçoise met maatjes 
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 8 maatjes
  • 4 eieren
  • 300 g tomaten
  • 1 groene paprika
  • 1 rode ui
  • 1 bosje radijzen
  • 4 zoete slaharten 'Little Gem'
  • 100 g zwarte ontpitte olijven
  • 1 kl mosterd
  • 4 el witte wijnazijn
  • 8 el olijfolie
  • Black Pepper Tellicherry van Santa Maria
  • Zout
  • 8 maatjes
  • 4 eieren
  • 300 g tomaten
  • 1 groene paprika
  • 1 rode ui
  • 1 bosje radijzen
  • 4 zoete slaharten 'Little Gem'
  • 100 g zwarte ontpitte olijven
  • 1 kl mosterd
  • 4 el witte wijnazijn
  • 8 el olijfolie
  • Black Pepper Tellicherry van Santa Maria
  • Zout

Begin met koken

1
Kook 4 eieren 9 min. in kokend water en dompel ze daarna meteen onder in koud water.
2
Doe 1 tl mosterd, 4 el witte wijnazijn, wat Black Pepper Tellicherry van Santa Maria, zout en 8 el olijfolie in een bokaal. Sluit de bokaal af met een deksel en schud de inhoud door elkaar.
3
Verwijder de zaadjes uit 1 groene paprika en snijd hem in zeer fijne schijfjes met een mandoline. Doe hetzelfde met 1 rode ui en 1 bosje radijzen. Verdeel de groenten over de borden. Voeg 300 g tomaten, 4 zoete slaharten 'Little Gem' en de hardgekookte eieren (telkens in 4 partjes gesneden) toe. Leg er 8 maatjes en 100 g ontpitte zwarte olijven bij. Serveer het gerecht met brood en de vinaigrette ernaast.
1
Kook 4 eieren 9 min. in kokend water en dompel ze daarna meteen onder in koud water.
2
Doe 1 tl mosterd, 4 el witte wijnazijn, wat Black Pepper Tellicherry van Santa Maria, zout en 8 el olijfolie in een bokaal. Sluit de bokaal af met een deksel en schud de inhoud door elkaar.
3
Verwijder de zaadjes uit 1 groene paprika en snijd hem in zeer fijne schijfjes met een mandoline. Doe hetzelfde met 1 rode ui en 1 bosje radijzen. Verdeel de groenten over de borden. Voeg 300 g tomaten, 4 zoete slaharten 'Little Gem' en de hardgekookte eieren (telkens in 4 partjes gesneden) toe. Leg er 8 maatjes en 100 g ontpitte zwarte olijven bij. Serveer het gerecht met brood en de vinaigrette ernaast.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Deze recepten kan je ook leuk vinden