Salade met sashimi van zeebaars en radijs
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
< 30 min.Budget
€€Score
5 op 5Gluten vrij
Brunch
Lunch
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 1 bosje basilicumblaadjes
- 4 eetlepels druivenpitolie
- krulsla
- 1/4 mierikswortel
- peper
- 2 bosjes radijzen
- 1/4 ramenas
- 1 handvol spinazieblaadjes
- 1 potje zalmforeleitjes
- 200 g zeebaars
- zout
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2004122800318830000
F1986060300310400000
S1999031700006390000
Reeds in je keuken
S2021021000507870000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
- Blancheer de basilicum en spinazie even in gezouten kokend water en laat dan schrikken in ijswater. Mix ze met de druivenpitolie en kruid met peper en zout.
- Snijd de zeebaars in dunne plakjes en kruid met peper en zout. Maak een salade met de krulsla en de verschillende soorten radijsjes.
- Schik plakjes zeebaars op een bord en werk af met de salade, basilicumolie en zalmforeleitjes.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Gluten vrij
Brunch
Diner
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2004122800318830000
F1986060300310400000
S1999031700006390000
Reeds in je keuken
S2021021000507870000
Laad nog 1 producten