Recept zoekresultatenSalade met galiameloen, gandaham & mozzarella
Delhaize logo
  • Salade met galiameloen, gandaham & mozzarella

Salade met galiameloen, gandaham & mozzarella

Salade met galiameloen, gandaham & mozzarella
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 100 g rucola
  • 1 Galia meloen
  • 1 citroen
  • 12 blaadjes basilicum
  • 2 boules de 400 g bollen mozzarella di bufala Delhaize
  • 1 ciabatta
  • 6 sneetjes Ganda ham
  • 6 el extra vierge olijfolie
  • 3 el balsamicoazijn
  • peper
  • zout
  • 100 g rucola
  • 1 Galia meloen
  • 1 citroen
  • 12 blaadjes basilicum
  • 2 boules de 400 g bollen mozzarella di bufala Delhaize
  • 1 ciabatta
  • 6 sneetjes Ganda ham
  • 6 el extra vierge olijfolie
  • 3 el balsamicoazijn
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 20 min.
1
Snijd de Galia meloen in 2, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in stukken.
2
Snijd de ciabatta in plakken van 2 cm dikte en gebruik de helft van de olijfolie om ze in de pan aan beide zijden goudbruin te toasten.
3
Schik de rucola in een schaal. Scheur de mozzarella in stukken en schik deze samen met de gandaham en de meloenblokjes over de salade. Verdeel de basilicumblaadjes over de mozzarella. Kruid met peper en zout en werk af met de rest van de olijfolie, zeste van citroen en sprenkel er de balsamicoazijn over.
4
Serveer de salade met ciabatta toasten.
1
Snijd de Galia meloen in 2, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in stukken.
2
Snijd de ciabatta in plakken van 2 cm dikte en gebruik de helft van de olijfolie om ze in de pan aan beide zijden goudbruin te toasten.
3
Schik de rucola in een schaal. Scheur de mozzarella in stukken en schik deze samen met de gandaham en de meloenblokjes over de salade. Verdeel de basilicumblaadjes over de mozzarella. Kruid met peper en zout en werk af met de rest van de olijfolie, zeste van citroen en sprenkel er de balsamicoazijn over.
4
Serveer de salade met ciabatta toasten.
Nutritionele informatie
Per 100 g: Energie: 160 kcal - Vetten: 8,2 g - Koolhydraten: 15 g - Vezels: 1,2 g - Eiwitten: 6,1 g

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 160 kcal - Vetten: 8,2 g - Koolhydraten: 15 g - Vezels: 1,2 g - Eiwitten: 6,1 g

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Rucola
Delhaize Rucola
100 gr
1
29
Meloen | Galia
Delhaize Meloen | Galia
850 gr
2
99
Citroen | 1 st
Delhaize Citroen | 1 st
1 st
0
69
Kruiden | Basilicum
Santa Maria Kruiden | Basilicum
10 gr
3
35
Mozzarella | Bol
Delhaize Mozzarella | Bol
125 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
79
Ciabatta natuur
Delhaize Ciabatta natuur
250 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
69
Hesp | Superieur | Sneden
Herta Hesp | Superieur | Sneden
100 gr
2de tegen -50%
2
75

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
39
Azijn | Balsamico | Modena
Delhaize Azijn | Balsamico | Modena
50 cl
2
09
Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
38 gr
1
19
Zeezout | Fijn | Jodium
Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
125 gr
0
69
Totaal:
€12,55