1
Reinig de champignons en snij ze fijn. Besprenkel ze onmiddellijk met het sap van de limoen.
2
Meng alle elementen van de vinaigrette. Maak de slablaadjes schoon, was ze en zwier ze droog. Snij de truffel in fijne staafjes.
3
Snij de eendenlever in blokjes van 1 cm. Meng in een slakom de slablaadjes, de stukjes champignon en de helft van de vinaigrette.
4
Verdeel over individuele borden. Verdeel errond de blokjes eendenlever, het langoestenvlees en enkele bessen.
5
Overgiet met de rest van de vinaigrette. Versier met takjes bieslook en dien koel op.
1
Reinig de champignons en snij ze fijn. Besprenkel ze onmiddellijk met het sap van de limoen.
2
Meng alle elementen van de vinaigrette. Maak de slablaadjes schoon, was ze en zwier ze droog. Snij de truffel in fijne staafjes.
3
Snij de eendenlever in blokjes van 1 cm. Meng in een slakom de slablaadjes, de stukjes champignon en de helft van de vinaigrette.
4
Verdeel over individuele borden. Verdeel errond de blokjes eendenlever, het langoestenvlees en enkele bessen.
5
Overgiet met de rest van de vinaigrette. Versier met takjes bieslook en dien koel op.