Salade folle
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€€Score
Nog niet beoordeeldGluten vrij
Vaderdag,Eindejaar
Lunch
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- enkele takjes bieslook (ter versiering)
- 300 g eendenlever
- enkele blaadjes eikenbladsla
- 4 soeplepels extra reine olijfolie
- 1 limoen
- 2 keer een handvol veldslablaadjes
- 1 truffel (optioneel)
- 250 g vlees van gekookte langoesten of rivierkreeften
- 125 g witte champignons
- 2 soeplepels xeres azijn
- zeezout
- Zwarte peper
- rode aalbessen
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2021022400077520000
S2003071600019670000
S2008100200006520001
F2015021100304010000
Laad nog 4 producten
Begin met koken
- Reinig de champignons en snij ze fijn. Besprenkel ze onmiddellijk met het sap van de limoen.
- Meng alle elementen van de vinaigrette. Maak de slablaadjes schoon, was ze en zwier ze droog. Snij de truffel in fijne staafjes.
- Snij de eendenlever in blokjes van 1 cm. Meng in een slakom de slablaadjes, de stukjes champignon en de helft van de vinaigrette.
- Verdeel over individuele borden. Verdeel errond de blokjes eendenlever, het langoestenvlees en enkele bessen.
- Overgiet met de rest van de vinaigrette. Versier met takjes bieslook en dien koel op.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Vaderdag,Eindejaar
Diner
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2021022400077520000
S2003071600019670000
S2008100200006520001
F2015021100304010000
Laad nog 4 producten