Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Delhaize logo
  • Salade folle

Salade folle

Salade folle
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • bieslook (ter versiering)
  • 300 g eendenlever
  • 4 el extra reine olijfolie
  • 2 keer een handvol veldslablaadjes
  • 250 g vlees van gekookte langoesten of rivierkreeften
  • 125 g witte champignons
  • 2 el xeres azijn
  • eikenbladsla
  • 1 limoen
  • 1 truffel (optioneel)
  • zeezout
  • zwarte peper
  • rode aalbessen
  • bieslook (ter versiering)
  • 300 g eendenlever
  • 4 el extra reine olijfolie
  • 2 keer een handvol veldslablaadjes
  • 250 g vlees van gekookte langoesten of rivierkreeften
  • 125 g witte champignons
  • 2 el xeres azijn
  • eikenbladsla
  • 1 limoen
  • 1 truffel (optioneel)
  • zeezout
  • zwarte peper
  • rode aalbessen

Begin met koken

1
Reinig de champignons en snij ze fijn. Besprenkel ze onmiddellijk met het sap van de limoen.
2
Meng alle elementen van de vinaigrette. Maak de slablaadjes schoon, was ze en zwier ze droog. Snij de truffel in fijne staafjes.
3
Snij de eendenlever in blokjes van 1 cm. Meng in een slakom de slablaadjes, de stukjes champignon en de helft van de vinaigrette.
4
Verdeel over individuele borden. Verdeel errond de blokjes eendenlever, het langoestenvlees en enkele bessen.
5
Overgiet met de rest van de vinaigrette. Versier met takjes bieslook en dien koel op.
1
Reinig de champignons en snij ze fijn. Besprenkel ze onmiddellijk met het sap van de limoen.
2
Meng alle elementen van de vinaigrette. Maak de slablaadjes schoon, was ze en zwier ze droog. Snij de truffel in fijne staafjes.
3
Snij de eendenlever in blokjes van 1 cm. Meng in een slakom de slablaadjes, de stukjes champignon en de helft van de vinaigrette.
4
Verdeel over individuele borden. Verdeel errond de blokjes eendenlever, het langoestenvlees en enkele bessen.
5
Overgiet met de rest van de vinaigrette. Versier met takjes bieslook en dien koel op.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Vaderdag,Eindejaar
Diner
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Langoustine
250 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Taste of Inspirations Azijn | Xérès
25 cl

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Truffel
1

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Rode bessen
100 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kruiden | Bieslook
Santa Maria Kruiden | Bieslook
2 gr
-10% voor 3
2
95
Foie gras | Eend | Blok
Delhaize Foie gras | Eend | Blok
2 × 200 gr
14
69
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Veldsla
Delhaize Veldsla
45 gr
0
99
Witte champignons | Belgisch
Delhaize Witte champignons | Belgisch
250 gr
1
49
Jonge sla
Delhaize Jonge sla
45 gr
0
89
Limoen | 1 st
Delhaize Limoen | 1 st
1 st
0
59
Kruiden | Zout | Berg | Molen
Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
-10% voor 3
6
35

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
-10% voor 3
4
29
Totaal:
€47,89