

Salade van gegrilde perziken met mozzarella en speck
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
> 60 min.Budget
€Score
4 op 5Toon:
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Vahiné
Amandelen | Poeder
125 gr
€6,75
Delhaize
Pijnboompitten | Bio
120 gr
€5,49
Delhaize
Suiker | Bruin | Kandijsmaak
500 gr
€1,75
Delhaize
Honing | Bloemen
250 gr
€1,59
Delhaize
Rozemarijn | Kruiden | Verpakt
20 gr
€1,79
365
Zout | Keuken
1 kg
€0,35
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,19
Delhaize
Bloem | Zelfrijzende
1 kg
€0,59
Spa
Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET
6 x 33 cl
€4,29
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,55
Bereidingstijd : 30 min. + 50 min. kooktijd (+ 30 min. rusttijd)
Tip: Voor een absoluut wow-effect, smeer je de rand 10 min. voor het einde van de baktijd in met losgeklopt ei en bestrooi je hem met amandelschilfers. Geen tijd om homemade deeg te maken? Koop een kant-en-klaar zanddeeg.
Toon:
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Vahiné
Amandelen | Poeder
125 gr
€6,75
Delhaize
Pijnboompitten | Bio
120 gr
€5,49
Delhaize
Suiker | Bruin | Kandijsmaak
500 gr
€1,75
Delhaize
Honing | Bloemen
250 gr
€1,59
Delhaize
Rozemarijn | Kruiden | Verpakt
20 gr
€1,79
365
Zout | Keuken
1 kg
€0,35
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,19
Delhaize
Bloem | Zelfrijzende
1 kg
€0,59
Spa
Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET
6 x 33 cl
€4,29
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,55