Recept zoekresultatenRosbief met kruidenkorst en portsaus
Recept zoekresultatenRosbief met kruidenkorst en portsaus
Delhaize logo
  • Rosbief met kruidenkorst en portsaus
    Nutri-Score C

Rosbief met kruidenkorst en portsaus

Rosbief met kruidenkorst en portsausC
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 600 g rundgebraad
  • 3 el zonnebloemolie
  • 1/2 bussel krulpeterselie
  • 1 takje verse rozemarijn
  • 2 branches 2 of 3 takken verse tijm
  • 2 el paneermeel
  • 80 g zachte boter
  • 3 sjalotten
  • 30 g boter
  • 2 dl porto
  • 1 dl kalfsfond
  • 1 el sojasaus
  • 1 el balsamicocrème
  • 500 g champignons
  • 20 g boter
  • peper
  • zout
  • 600 g rundgebraad
  • 3 el zonnebloemolie
  • 1/2 bussel krulpeterselie
  • 1 takje verse rozemarijn
  • 2 branches 2 of 3 takken verse tijm
  • 2 el paneermeel
  • 80 g zachte boter
  • 3 sjalotten
  • 30 g boter
  • 2 dl porto
  • 1 dl kalfsfond
  • 1 el sojasaus
  • 1 el balsamicocrème
  • 500 g champignons
  • 20 g boter