Rosbief met kruidenkorst en portsaus


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g rundgebraad
- 3 el zonnebloemolie
- 1/2 bussel krulpeterselie
- 1 takje verse rozemarijn
- 2 branches 2 of 3 takken verse tijm
- 2 el paneermeel
- 80 g zachte boter
- 3 sjalotten
- 30 g boter
- 2 dl porto
- 1 dl kalfsfond
- 1 el sojasaus
- 1 el balsamicocrème
- 500 g champignons
- 20 g boter
- peper
- zout
- 600 g rundgebraad
- 3 el zonnebloemolie
- 1/2 bussel krulpeterselie
- 1 takje verse rozemarijn
- 2 branches 2 of 3 takken verse tijm
- 2 el paneermeel
- 80 g zachte boter
- 3 sjalotten
- 30 g boter
- 2 dl porto
- 1 dl kalfsfond
- 1 el sojasaus
- 1 el balsamicocrème
- 500 g champignons
- 20 g boter