Romige pasta met citroen en gehaktballetjes


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 350 g bio gekruid rundsgehakt (voor de balletjes)
- 1 ei (voor de balletjes)
- 1/2 ui (voor de balletjes)
- 1/2 biocitroen (voor de balletjes)
- 1/2 bussel basilicum (voor de balletjes)
- 25 g pijnboompitten (voor de balletjes)
- 25 g gemarineerde tomaten (voor de balletjes)
- 25 g parmigiano (voor de balletjes)
- 15 g paneermeel (voor de balletjes)
- 2 citroenen (voor de pasta en garnituren)
- 1 bussel fijne basilicum met kleine blaadjes (voor de pasta en garnituren)
- 100 g pijnboompitten (voor de pasta en garnituren)
- 500 g linguine (voor de pasta en garnituren)
- 100 g geraspte parmigiano (voor de pasta en garnituren)
- 2 el olijfolie (voor de pasta en garnituren)
- 50 g boter (voor de pasta en garnituren)
- peper (voor de pasta en garnituren)
- zout (voor de pasta en garnituren)
- 350 g bio gekruid rundsgehakt (voor de balletjes)
- 1 ei (voor de balletjes)
- 1/2 ui (voor de balletjes)
- 1/2 biocitroen (voor de balletjes)
- 1/2 bussel basilicum (voor de balletjes)
- 25 g pijnboompitten (voor de balletjes)
- 25 g gemarineerde tomaten (voor de balletjes)
- 25 g parmigiano (voor de balletjes)
- 15 g paneermeel (voor de balletjes)
- 2 citroenen (voor de pasta en garnituren)
- 1 bussel fijne basilicum met kleine blaadjes (voor de pasta en garnituren)
- 100 g pijnboompitten (voor de pasta en garnituren)
- 500 g linguine (voor de pasta en garnituren)
- 100 g geraspte parmigiano (voor de pasta en garnituren)
- 2 el olijfolie (voor de pasta en garnituren)
