• Romige pasta met citroen en gehaktballetjes
    Nutri-Score C

Romige pasta met citroen en gehaktballetjes

Romige pasta met citroen en gehaktballetjesC
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 350 g bio gekruid rundsgehakt (voor de balletjes)
  • 1 ei (voor de balletjes)
  • 1/2 ui (voor de balletjes)
  • 1/2 biocitroen (voor de balletjes)
  • 1/2 bussel basilicum (voor de balletjes)
  • 25 g pijnboompitten (voor de balletjes)
  • 25 g gemarineerde tomaten (voor de balletjes)
  • 25 g parmigiano (voor de balletjes)
  • 15 g paneermeel (voor de balletjes)
  • 2 citroenen (voor de pasta en garnituren)
  • 1 bussel fijne basilicum met kleine blaadjes (voor de pasta en garnituren)
  • 100 g pijnboompitten (voor de pasta en garnituren)
  • 500 g linguine (voor de pasta en garnituren)
  • 100 g geraspte parmigiano (voor de pasta en garnituren)
  • 2 el olijfolie (voor de pasta en garnituren)
  • 50 g boter (voor de pasta en garnituren)
  • peper (voor de pasta en garnituren)
  • zout (voor de pasta en garnituren)
  • 350 g bio gekruid rundsgehakt (voor de balletjes)
  • 1 ei (voor de balletjes)
  • 1/2 ui (voor de balletjes)
  • 1/2 biocitroen (voor de balletjes)
  • 1/2 bussel basilicum (voor de balletjes)
  • 25 g pijnboompitten (voor de balletjes)
  • 25 g gemarineerde tomaten (voor de balletjes)
  • 25 g parmigiano (voor de balletjes)
  • 15 g paneermeel (voor de balletjes)
  • 2 citroenen (voor de pasta en garnituren)
  • 1 bussel fijne basilicum met kleine blaadjes (voor de pasta en garnituren)
  • 100 g pijnboompitten (voor de pasta en garnituren)
  • 500 g linguine (voor de pasta en garnituren)
  • 100 g geraspte parmigiano (voor de pasta en garnituren)
  • 2 el olijfolie (voor de pasta en garnituren)