De salsa: schil de sinaasappel, de limoen en de pompelmoes tot op het vruchtvlees. Snijd de partjes tussen de vliezen uit en snijd ze in blokjes. Laat ze uitlekken en doe ze in een kom. Voeg de fijngehakte rode ui toe, de granaatappelpitjes, de koriander, de olie, peper en zout. Meng goed. Zet koel weg.
2
Snijd de norivellen in repen op maat van de tongfilets. Leg ze op de velkant van de tongfilets. Rol op.
3
Leg de rolletjes in het mandje van de stoomkoker en laat ze 5 min garen. Serveer meteen met de salsa.
1
De salsa: schil de sinaasappel, de limoen en de pompelmoes tot op het vruchtvlees. Snijd de partjes tussen de vliezen uit en snijd ze in blokjes. Laat ze uitlekken en doe ze in een kom. Voeg de fijngehakte rode ui toe, de granaatappelpitjes, de koriander, de olie, peper en zout. Meng goed. Zet koel weg.
2
Snijd de norivellen in repen op maat van de tongfilets. Leg ze op de velkant van de tongfilets. Rol op.
3
Leg de rolletjes in het mandje van de stoomkoker en laat ze 5 min garen. Serveer meteen met de salsa.