Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Babycorner
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Risotto van kreeft en schelpdieren met saffraan
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Risotto van kreeft en schelpdieren met saffraan
Risotto van kreeft en schelpdieren met saffraan
door Line Couvreur
Moeilijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
Aamelden / registreren
2
levende kreeften van 800 g
1 kg
kokkels
500 g
vongole veraci (tapijtschelpen)
500 g
ongepelde grijze garnalen
2
grote wortelen
2 blikken (van 400 g)
tomatenblokjes
1,5
citroenen
2
uien
250 g
sjalotten
1 bussel
bladpeterselie
640 g
risottorijst carnaroli
200 g
geraspte parmezaan
5 dl
droge witte wijn
8 el
olijfolie
250 g
boter
2 buisjes
saffraandraadjes
1 kl
gerookte paprika
9 el
grof zeezout
2
levende kreeften van 800 g
1 kg
kokkels
500 g
vongole veraci (tapijtschelpen)
500 g
ongepelde grijze garnalen
2
grote wortelen
2 blikken (van 400 g)
tomatenblokjes
1,5
citroenen
2
uien
250 g
sjalotten
1 bussel
bladpeterselie
640 g
risottorijst carnaroli
200 g
geraspte parmezaan
5 dl
droge witte wijn
8 el
olijfolie
250 g
boter
Toon meer