Risotto van kreeft en schelpdieren met saffraan
door Line Couvreur


Moeilijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 levende kreeften van 800 g
- 1 kg kokkels
- 500 g vongole veraci (tapijtschelpen)
- 500 g ongepelde grijze garnalen
- 2 grote wortelen
- 2 blikken (van 400 g) tomatenblokjes
- 1,5 citroenen
- 2 uien
- 250 g sjalotten
- 1 bussel bladpeterselie
- 640 g risottorijst carnaroli
- 200 g geraspte parmezaan
- 5 dl droge witte wijn
- 8 el olijfolie
- 250 g boter
- 2 buisjes saffraandraadjes
- 1 kl gerookte paprika
- 9 el grof zeezout
- 2 levende kreeften van 800 g
- 1 kg kokkels
- 500 g vongole veraci (tapijtschelpen)
- 500 g ongepelde grijze garnalen
- 2 grote wortelen
- 2 blikken (van 400 g) tomatenblokjes
- 1,5 citroenen
- 2 uien
- 250 g sjalotten
- 1 bussel bladpeterselie
- 640 g risottorijst carnaroli
- 200 g geraspte parmezaan
- 5 dl droge witte wijn
- 8 el olijfolie
- 250 g boter