Recept zoekresultatenRisotto van kreeft en schelpdieren met saffraan
Recept zoekresultatenRisotto van kreeft en schelpdieren met saffraan
Delhaize logo
  • Risotto van kreeft en schelpdieren met saffraan
    Nutri-Score B

Risotto van kreeft en schelpdieren met saffraan

door Line Couvreur
Risotto van kreeft en schelpdieren met saffraanB
Moeilijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 levende kreeften van 800 g
  • 1 kg kokkels
  • 500 g vongole veraci (tapijtschelpen)
  • 500 g ongepelde grijze ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬garnalen
  • 2 grote wortelen
  • 2 blikken (van 400 g) tomatenblokjes
  • 1,5 citroenen
  • 2 uien
  • 250 g sjalotten
  • 1 bussel bladpeterselie
  • 640 g risottorijst carnaroli
  • 200 g geraspte parmezaan
  • 5 dl droge witte wijn
  • 8 el olijfolie
  • 250 g boter
  • 2 buisjes saffraandraadjes
  • 1 kl gerookte paprika
  • 9 el grof zeezout
  • 2 levende kreeften van 800 g
  • 1 kg kokkels
  • 500 g vongole veraci (tapijtschelpen)
  • 500 g ongepelde grijze ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬garnalen
  • 2 grote wortelen
  • 2 blikken (van 400 g) tomatenblokjes
  • 1,5 citroenen
  • 2 uien
  • 250 g sjalotten
  • 1 bussel bladpeterselie
  • 640 g risottorijst carnaroli
  • 200 g geraspte parmezaan
  • 5 dl droge witte wijn
  • 8 el olijfolie
  • 250 g boter