Recept zoekresultatenRigatoni met geitenkaas en mediterraanse groenten
Delhaize logo
  • Rigatoni met geitenkaas en mediterraanse groenten
    B
Rigatoni met geitenkaas en mediterraanse groentenB

Rigatoni met geitenkaas en mediterraanse groenten

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 500 g troskerstomaten
  • 600 g bevroren groentemix voor mediterraanse soep
  • 3 teentjes knoflook
  • 350 g rigatonipasta
  • 1 geitenkaasbuche (van 200 g) Sainte Maure
  • 50 g zwarte ontpitte olijven
  • 8 el olijfolie
  • 1 el gedroogde rozemarijn
  • peper
  • zout
  • 500 g troskerstomaten
  • 600 g bevroren groentemix voor mediterraanse soep
  • 3 teentjes knoflook
  • 350 g rigatonipasta
  • 1 geitenkaasbuche (van 200 g) Sainte Maure
  • 50 g zwarte ontpitte olijven
  • 8 el olijfolie
  • 1 el gedroogde rozemarijn
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 25 min.
1
Laat de groentemix op voorhand in een zeef ontdooien.
2
Snijd de kerstomaten in 2 en pers de teentjes knoflook. Fruit ze op een matig vuurtje in een sauteerpan, met de olijfolie en de rozemarijn. Voeg de groentemix toe zodra de tomaten een beetje geslonken zijn, kruid met peper, met zout en laat 10 min. pruttelen. Schep er de olijven op het einde van de kooktijd bij.
3
Kook tegelijkertijd de rigatoni ‘al dente’ volgens de instructies op de verpakking en giet ze af. Haal de sauteerpan van het vuur, meng er de rigatoni onder en breng verder op smaak.
4
Dien heel warm op en verdeel de geitenkaas in schijfjes direct over de borden.
1
Laat de groentemix op voorhand in een zeef ontdooien.
2
Snijd de kerstomaten in 2 en pers de teentjes knoflook. Fruit ze op een matig vuurtje in een sauteerpan, met de olijfolie en de rozemarijn. Voeg de groentemix toe zodra de tomaten een beetje geslonken zijn, kruid met peper, met zout en laat 10 min. pruttelen. Schep er de olijven op het einde van de kooktijd bij.
3
Kook tegelijkertijd de rigatoni ‘al dente’ volgens de instructies op de verpakking en giet ze af. Haal de sauteerpan van het vuur, meng er de rigatoni onder en breng verder op smaak.
4
Dien heel warm op en verdeel de geitenkaas in schijfjes direct over de borden.
Nutritionele informatie
B
Per 100 g: Energie: 161 kcal - Vetten: 7,4 g - Koolhydraten: 18,9 g - Vezels: 2 g - Eiwitten: 4,2 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 161 kcal - Vetten: 7,4 g - Koolhydraten: 18,9 g - Vezels: 2 g - Eiwitten: 4,2 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Vegetarisch
Veggie - minder dan 3€
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kerstomaat | rood

Delhaize

Kerstomaat | rood

2 × 250 gr

€3,98

Mediterraanse | Soepgroenten 8x600g

Delhaize

Mediterraanse | Soepgroenten 8x600g

600 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,99

Pasta | Rigatoni

Delhaize

Pasta | Rigatoni

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,99

Geit | Buche St Maure

Delhaize

Geit | Buche St Maure

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,89

Olijven | Zwart | Zonder pit

Delhaize

Olijven | Zwart | Zonder pit

180 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,09

Kruiden | Rozemarijn

Delhaize

Kruiden | Rozemarijn

25 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,89

Reeds in je keuken

Knoflook | Netje

Delhaize

Knoflook | Netje

250 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,59

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€10,83