Ravioli van rode biet
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Voorgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 6 Porties
- 200 g gekookte en geschilde rode biet
- 150 g ricotta
- 3 eetlepels geraspte parmezaan
- 1 teentje knoflook
- komijnzaadjes
- 100 g gesmolten boter
- Chinees raviolideeg
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2005110300012150000
F2015022700105300000
F2013100200732000000
F2008120300394620000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 20 min.
- Mix de gekookte en geschilde biet met de ricotta, de geraspte parmezaan, de ontkiemde en fijngehakte look, zout en zwarte peper.
- Spreid 1 vel Chinees raviolideeg uit over het werkblad.
- Leg in het midden ervan 1 koffielepel bietenvulling, bevochtig de randen met water en vouw een helft van het deeg over de andere helft waarbij je de randen stevig vastdrukt.
- Herhaal deze bewerking met de rest van de vulling.
- Merk op dat je de ravioli in dit stadium kan invriezen.
- Breng gezouten water aan de kook en dompel daarin in verschillende keren de ravioli gedurende 5 min.
- Haal de ravioli uit het het water met een schuimspaan.
- Dien de ravioli op overgoten met de gesmolten boter en bestrooi ze met nigellazaadjes.
- Zet een kommetje geraspte parmezaan op tafel.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegetarisch
Diner
Voorgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2005110300012150000
F2015022700105300000
F2013100200732000000
F2008120300394620000
Laad nog 1 producten