Ravioli van rode biet

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g gekookte en geschilde rode biet
- 150 g ricotta
- 3 el geraspte parmigiano
- 1 teentje knoflook
- komijnzaadjes
- 100 g gesmolten boter
- 6 vellen Chinees raviolideeg
- 200 g gekookte en geschilde rode biet
- 150 g ricotta
- 3 el geraspte parmigiano
- 1 teentje knoflook
- komijnzaadjes
- 100 g gesmolten boter
- 6 vellen Chinees raviolideeg
Begin met koken
: 20 min.
- 1Mix de gekookte en geschilde biet met de ricotta, de geraspte parmezaan, de ontkiemde en fijngehakte look, zout en zwarte peper.
- 2Spreid 1 vel Chinees raviolideeg uit over het werkblad (1 blad = 1 ravioli).
- 3Leg in het midden ervan 1 kl bietenvulling, bevochtig de randen met water en vouw een helft van het deeg over de andere helft waarbij je de randen stevig vastdrukt.
- 4Herhaal deze bewerking met de rest van de vulling.
- 5Merk op dat je de ravioli in dit stadium kan invriezen.
- 6Breng gezouten water aan de kook en dompel daarin in verschillende keren de ravioli gedurende 5 min.
- 7Haal de ravioli uit het het water met een schuimspaan.
- 8Dien de ravioli op overgoten met de gesmolten boter en bestrooi ze met nigellazaadjes.
- 9Zet een kommetje geraspte parmezaan op tafel.
- 1Mix de gekookte en geschilde biet met de ricotta, de geraspte parmezaan, de ontkiemde en fijngehakte look, zout en zwarte peper.
- 2Spreid 1 vel Chinees raviolideeg uit over het werkblad (1 blad = 1 ravioli).
- 3Leg in het midden ervan 1 kl bietenvulling, bevochtig de randen met water en vouw een helft van het deeg over de andere helft waarbij je de randen stevig vastdrukt.
- 4Herhaal deze bewerking met de rest van de vulling.
- 5Merk op dat je de ravioli in dit stadium kan invriezen.
- 6Breng gezouten water aan de kook en dompel daarin in verschillende keren de ravioli gedurende 5 min.
- 7Haal de ravioli uit het het water met een schuimspaan.
- 8Dien de ravioli op overgoten met de gesmolten boter en bestrooi ze met nigellazaadjes.
- 9Zet een kommetje geraspte parmezaan op tafel.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegetarisch
Diner
Voorgerecht
Ingrediënten voor 6 personen
Toon:
- Biet200 g
Niet online beschikbaar, bewaar in lijst
- Ricotta150 g
Niet online beschikbaar, bewaar in lijst
- Knoflook1 teentje
Niet online beschikbaar, bewaar in lijst
- Komijn
Niet online beschikbaar, bewaar in lijst
- Raviolideeg6 vellen
Niet online beschikbaar, bewaar in lijst
- Delhaize Parmigiano reggiano | BOB100 gr85
- Delhaize Karneboter250 gr25


