Ravioli met rucola, champignons en coppa
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Moederdag,Romantisch diner
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 2 Porties
- 1 handvol basilicum
- 90 g Coppa di Parma
- 2 eetlepels olijfolie
- 200 g gemengde champignons
- Parmezaanse kaas
- 250 g ravioli met rucola en kaas (Bertagni)
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2017063000002060000
F2018070600020220000
F2013070800213420000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min.
- Kook de ravioli al dente.
- Snijd de champignons in even grote stukjes. Bak ze in de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
- Voeg er de ravioli en de Coppa di Parma aan toe.
- Werk af met enkele basilicumblaadjes en geraspte Parmezaanse kaas.
Kooktip
Open je pakje Bertagnipasta 5 minuten vooraleer je hem gaat koken. Door de pasta te verluchten, vermijd je dat hij gaat kleven bij het koken. Smakelijk!
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Moederdag,Romantisch diner
Diner
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2017063000002060000
F2018070600020220000
F2013070800213420000
Laad nog 1 producten