Ravioli met blokjes zalm, broccoli en roomkaassaus
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
5 op 5Hoofdgerecht
Ingrediënten voor 4 Porties
4 Porties
- 300 g zalmfilet zonder vel
- 75 bakjes verse kaas natuur (200 g)
- 1/2 bussel dille
- peper
- 400 broccolis (400 g)
- 750 schalen ravioli ricotta en spinazie (2 x 250 g)
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Atlantische zalmportie
750 gr
€23,99
Delhaize
Verse kaas | Natuur
200 gr
€1,09
Delhaize
Broccoli | 1 stuk
1 st
€1,49
Bertagni
Ravioli | Spinazie-Ricotta
250 gr
€3,89
Totaal:
€30,46
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min. + 10 min. kooktijd
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Breng een grote pan met gezouten water aan de kook; doe er de ravioli en de broccoliroosjes in. Laat 4 minuten koken, giet af en leg ze in een ovenschaal.
- Maak de verse kaas zacht met een vork en voeg toe aan het gerecht. Voeg zout en peper toe. Meng het geheel. Snij de zalm in blokjes. Breng ze op smaak en verdeel ze over de pasta. Bestrooi met de helft van de gehakte dille en bak gedurende 10 minuten in de oven.
- Serveer heet en strooi er de rest van de dille over.
Tip: Je kan de ravioli vervangen door andere soorten verse pasta gevuld met groenten of kruiden.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Atlantische zalmportie
750 gr
€23,99
Delhaize
Verse kaas | Natuur
200 gr
€1,09
Delhaize
Broccoli | 1 stuk
1 st
€1,49
Bertagni
Ravioli | Spinazie-Ricotta
250 gr
€3,89