Ravioli met blokjes zalm, broccoli en roomkaassaus
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
4 op 5Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 300 g zalmfilet zonder vel
- 1 bakje verse kaas natuur (200 g)
- 1/2 bussel dille
- peper en zout
- 1 broccoli (400 g)
- 2 schalen ravioli ricotta en spinazie (2 x 250 g)
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1990031300249400000
F2015012800181800000
F2021022500077560000
Reeds in je keuken
S2021021000507950000
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min. + 10 min. kooktijd
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Breng een grote pan met gezouten water aan de kook; doe er de ravioli en de broccoliroosjes in. Laat 4 minuten koken, giet af en leg ze in een ovenschaal.
- Maak de verse kaas zacht met een vork en voeg toe aan het gerecht. Voeg zout en peper toe. Meng het geheel. Snij de zalm in blokjes. Breng ze op smaak en verdeel ze over de pasta. Bestrooi met de helft van de gehakte dille en bak gedurende 10 minuten in de oven.
- Serveer heet en strooi er de rest van de dille over.
Tip: Je kan de ravioli vervangen door andere soorten verse pasta gevuld met groenten of kruiden.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1990031300249400000
F2015012800181800000
F2021022500077560000
Reeds in je keuken
S2021021000507950000