Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenRavioli met blokjes zalm, broccoli en roomkaassaus
Delhaize logo
  • Ravioli met blokjes zalm, broccoli en roomkaassaus

Ravioli met blokjes zalm, broccoli en roomkaassaus

Ravioli met blokjes zalm, broccoli en roomkaassaus
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 300 g zalmfilet zonder vel
  • 75 bakjes verse kaas natuur (200 g)
  • 1/2 bussel dille
  • peper
  • 400 broccolis (400 g)
  • 750 schalen ravioli ricotta en spinazie (2 x 250 g)
  • 300 g zalmfilet zonder vel
  • 75 bakjes verse kaas natuur (200 g)
  • 1/2 bussel dille
  • peper
  • 400 broccolis (400 g)
  • 750 schalen ravioli ricotta en spinazie (2 x 250 g)

Begin met koken

: 15 min. + 10 min. kooktijd
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Breng een grote pan met gezouten water aan de kook; doe er de ravioli en de broccoliroosjes in. Laat 4 minuten koken, giet af en leg ze in een ovenschaal.
2
Maak de verse kaas zacht met een vork en voeg toe aan het gerecht. Voeg zout en peper toe. Meng het geheel. Snij de zalm in blokjes. Breng ze op smaak en verdeel ze over de pasta. Bestrooi met de helft van de gehakte dille en bak gedurende 10 minuten in de oven.
3
Serveer heet en strooi er de rest van de dille over.
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Breng een grote pan met gezouten water aan de kook; doe er de ravioli en de broccoliroosjes in. Laat 4 minuten koken, giet af en leg ze in een ovenschaal.
2
Maak de verse kaas zacht met een vork en voeg toe aan het gerecht. Voeg zout en peper toe. Meng het geheel. Snij de zalm in blokjes. Breng ze op smaak en verdeel ze over de pasta. Bestrooi met de helft van de gehakte dille en bak gedurende 10 minuten in de oven.
3
Serveer heet en strooi er de rest van de dille over.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Zalmfilet | Vel | Bio
Delhaize Zalmfilet | Vel | Bio
2 × +/- 270 gr
Bio
    +/-€
    9
    99
    Verse kaas | Vol | Bio
    Pur Natur Verse kaas | Vol | Bio
    450 gr
    2de tegen -40%
    Bio
      3
      25
      Dille | Verpakt
      Delhaize Dille | Verpakt
      20 gr
      1
      55
      Broccoli
      Delhaize Broccoli
      1 st
      2de tegen -50%
      • little-lione.external.82792960.svg
      1
      35
      Tortelloni tomaat mozzarella
      Delhaize Tortelloni tomaat mozzarella
      250 gr
      2
      49

      Reeds in je keuken

      Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
      Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
      50 gr
      • little-lione.external.82792960.svg
      1
      49
      Totaal:
      +/-€28,62

      Deze recepten kan je ook leuk vinden