Rauwe cheesecake met citroen en honing

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 80 g ontpitte dadels
- 90 g gedroogde abrikozen
- 80 g gepelde hazelnoten
- 90 g gedroogde bosbessen
- 1,5 kl citroenzeste
- 1 biocitroen
- 700 g kaaswrongel
- 3 el vloeibare honing
- 20 cl amandelmelk
- 4 g agar-agar in poedervorm
- 2 el suiker
- 2 el water
- bloemsuiker voor de afwerking
- 80 g ontpitte dadels
- 90 g gedroogde abrikozen
- 80 g gepelde hazelnoten
- 90 g gedroogde bosbessen
- 1,5 kl citroenzeste
- 1 biocitroen
- 700 g kaaswrongel
- 3 el vloeibare honing
- 20 cl amandelmelk
- 4 g agar-agar in poedervorm
- 2 el suiker
- 2 el water
- bloemsuiker voor de afwerking