Quiche van kaasrestjes
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Vegetarisch
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 550 g kaasrestjes of Gratin mix Delhaize
- 8 eieren van scharrelkippen Delhaize
- 4 eetlepels fijngesneden diepgevroren peterselie
- 50 cl room Delhaize
- 2 rollen kruimeldeeg Delhaize
- 1 el balsamicoazijn
- 300 g fijnproeversalade Delhaize
- 4 eetlepels olijfolie
- peper
- zout
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2014100600351500000
F2012031300134000000
S1996121600272240000
F1992101300101700000
Laad nog 4 producten
Begin met koken
- Verwarm de oven voor op stand 6 - 180°C.
- Bedek een grote taartvorm met het kruimeldeeg.
- Bij zachte kazen haal je de korst weg en snij je de rest in stukjes. Verse kazen als geitenkaas verkruimel je, en harde kazen rasp je. Zorg ervoor dat je ongeveer 250 g kaas hebt, die je verdeelt over de bodem van het kruimeldeeg.
- Klop de eieren samen met de room, de peterselie en wat peper op. Giet alles over de kaas en zet zo’n 25 minuten in de oven. Bereid de sla: meng de olijfolie, de azijn en kruid met peper en zout. Dien de quiche warm op, samen met salade.
Kooktip
Gebruik geen te grote hoeveelheid harde kazen want zij bevatten meer vet en de quiche zou dan te zwaar zijn …
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Diner
Herfst
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2014100600351500000
F2012031300134000000
S1996121600272240000
F1992101300101700000
Laad nog 4 producten