Quiche met spinazie en feta
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
4 op 5

Ingrediënten voor 4 Porties
- 3 eieren
- 200 g verse spinazie
- 1 sjalot
- 50 g rozijnen
- 1 rol kruimeldeeg
- 150 g feta
- 2 dl room
- 2 el olijfolie
- 3 takjes munt
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:

Hak
Bladspinazie | Gehakt
245 gr
€2,39

Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr

€1,05

Vahiné
Gedroogde rozijnen
125 gr
€2,49

Delhaize
Kruimeldeeg | Vers
230 gr

€0,89

Delhaize
Feta | Bio
150 gr

€2,75

Delhaize
Room 20%
20 cl

€0,75

Delhaize
Munt | Vers | Verpakt
20 gr
€1,79
Reeds in je keuken

Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st

€2,19

Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,49
Totaal:
€12,11
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min. + 25 min. baktijd
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Hak de sjalot fijn en fruit samen met de spinazie aan in een hoge pan met de olijfolie.
- Bedek een taartvorm met het kruimeldeeg en schik er de groenten op. Bestrooi met de gehakte munt, de rozijnen en de verbrokkelde feta.
- Klop de room en de eieren op. Kruid het mengsel met peper en zout en giet het in de taartvorm. Bak de quiche 25 min. in de oven.
- Dien warm op met een fris slaatje.
Kooktip
- Feta bevat veel zout, gebruik dus weinig zout in het eieren-roommengsel.
- 1 rol kruimeldeeg bevat ongeveer 280 g kruimeldeeg.
Nutritionele informatie
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:

Hak
Bladspinazie | Gehakt
245 gr
€2,39

Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr

€1,05

Vahiné
Gedroogde rozijnen
125 gr
€2,49

Delhaize
Kruimeldeeg | Vers
230 gr

€0,89

Delhaize
Feta | Bio
150 gr

€2,75

Delhaize
Room 20%
20 cl

€0,75

Delhaize
Munt | Vers | Verpakt
20 gr
€1,79
Reeds in je keuken

Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st

€2,19

Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,49