In de oven gebakken roodbaars met lookboter
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
4 op 5Toon:
Delhaize
Aubergine | 1Stuk
1 st
€1,25
Delhaize
Zalm | Filet | Zonder vel
+/- 243 gr
+/-€7,64
Delhaize
Kruimeldeeg | Vers
230 gr
€0,89
Delhaize
Eieren | Mix kaliber | Bio
6 st
€2,95
Delhaize
Room | Opklopbaar | Vol-Romig | 40% v.g.
50 cl
€4,99
Delhaize
Jonge sla | Rucola | Maxi P
2 × 175 gr
€4,58
Delhaize
Smaaktrostomaat
2 × 450 gr
€9,98
Santa Maria
Kruiden | Fijne kruiden
13 gr
€2,95
Delhaize
Azijn | Balsamico | Modena | Bio
25 cl
€2,39
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Bereidingstijd: 25 min. + 30 min. baktijd (+ 30 min. rusttijd)
Kooktip
Ook heel lekker koud als buffetgerecht of om mee te nemen voor een picknick.
Toon:
Delhaize
Aubergine | 1Stuk
1 st
€1,25
Delhaize
Zalm | Filet | Zonder vel
+/- 243 gr
+/-€7,64
Delhaize
Kruimeldeeg | Vers
230 gr
€0,89
Delhaize
Eieren | Mix kaliber | Bio
6 st
€2,95
Delhaize
Room | Opklopbaar | Vol-Romig | 40% v.g.
50 cl
€4,99
Delhaize
Jonge sla | Rucola | Maxi P
2 × 175 gr
€4,58
Delhaize
Smaaktrostomaat
2 × 450 gr
€9,98
Santa Maria
Kruiden | Fijne kruiden
13 gr
€2,95
Delhaize
Azijn | Balsamico | Modena | Bio
25 cl
€2,39
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95