Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
30-60 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Dranken

Ingrediënten voor 12 Porties
12 Porties
- 1 fles kersenjenever
- 2 l gefilterd appelsap
- 400 g gemengde rode vruchten
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2016012203621640000
F2012101100381600000
F1986053100327800000
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min + 6u invriezen
- Leg de rode vruchten in een cakevorm (een tulband bijvoorbeeld), giet er 0,5 l appelsap bij en zet de vorm gedurende 6u in de diepvriezer.
- Meng de rest van het appelsap met de jenever.
- Haal het ijs uit de vorm, doe het in een sla- of punchkom en giet hetjenevermengsel erover. Dien op.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Overig
Zomer
Dranken
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2016012203621640000
F2012101100381600000
F1986053100327800000