Prikkers met hervekaas en druiven

Makkelijk
< 30 min.
5/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 tros witte druiven
- 1 zakje gemengde jonge sla
- 1 potje gedroogde amandelnoten
- 1 Hervekaasje
- cocktailprikker
- Luikse siroop
- 1 tros witte druiven
- 1 zakje gemengde jonge sla
- 1 potje gedroogde amandelnoten
- 1 Hervekaasje
- cocktailprikker
- Luikse siroop
Begin met koken
- 1Spoel en halveer de druiven.
- 2Hak de amandelen en versnipper de sla.
- 3Snijd de Hervekaas in platte blokjes.
- 4Maak spiesjes van halve druiven en stukjes kaas.
- 5Werk af met amandelnoten, sla en Luikse siroop.
- 1Spoel en halveer de druiven.
- 2Hak de amandelen en versnipper de sla.
- 3Snijd de Hervekaas in platte blokjes.
- 4Maak spiesjes van halve druiven en stukjes kaas.
- 5Werk af met amandelnoten, sla en Luikse siroop.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Belgisch
Vegetarisch
Overig
Zomer
Hapjes
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
- Delhaize Druiven | Wit | Zonder pit | Verpakt500 gr49
- Delhaize Jonge sla45 gr89
- Delhaize Amandelen | Ongebrand200 gr55
- L'Exquis Herve | Mild100 gr75
- Jordan Tandenstokers | Fijn100 st39
- Meurens Luikse siroop450 gr89






