Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenPommes d’amour
Delhaize logo
C
Pommes d’amourC

Pommes d’amour

Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 4 rode appelen
  • 300 g suiker
  • 2 dl water
  • 1/4 buisje gele kleurstof
  • 1/3 buisje blauwe kleurstof
  • 4 takjes takken of satéstokjes
  • 4 rode appelen
  • 300 g suiker
  • 2 dl water
  • 1/4 buisje gele kleurstof
  • 1/3 buisje blauwe kleurstof
  • 4 takjes takken of satéstokjes

Begin met koken

: 15 min. + 15 min. de cuisson + 1 h de refroidissement
1
Préparez un sirop : faites chauffer l’eau et le sucre à feu vif. Laissez cuire 15 min. Si le sucre change de couleur, ajoutez un peu d’eau. Le sirop est prêt lorsque les bulles deviennent de plus en plus petites. Ajoutez le colorant : mélangez les tubes de rouge et quelques gouttes de bleu et de jaune, afin d’obtenir une couleur violacée. 
2
Enfoncez le bâtonnet à l'emplacement de la tige, puis trempez-les dans le sirop. Veillez à ce que le sirop reste chaud, afin qu’il ne se solidifie pas. Disposez les pommes sur une feuille de papier cuisson, puis nappez-les encore du restant de sirop à l’aide d’une cuillère chaude.
3
Laissez refroidir les pommes à température ambiante pendant au moins 1 h pour que le sirop durcisse.
1
Préparez un sirop : faites chauffer l’eau et le sucre à feu vif. Laissez cuire 15 min. Si le sucre change de couleur, ajoutez un peu d’eau. Le sirop est prêt lorsque les bulles deviennent de plus en plus petites. Ajoutez le colorant : mélangez les tubes de rouge et quelques gouttes de bleu et de jaune, afin d’obtenir une couleur violacée. 
2
Enfoncez le bâtonnet à l'emplacement de la tige, puis trempez-les dans le sirop. Veillez à ce que le sirop reste chaud, afin qu’il ne se solidifie pas. Disposez les pommes sur une feuille de papier cuisson, puis nappez-les encore du restant de sirop à l’aide d’une cuillère chaude.
3
Laissez refroidir les pommes à température ambiante pendant au moins 1 h pour que le sirop durcisse.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 610; energie (kCal): 145; vetten (g): 0,1; verzadigde vetten (g): 0; koolhydraten (g): 35,6; suikers (g): 33,4; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 0,2; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 381,93
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 610; energie (kCal): 145; vetten (g): 0,1; verzadigde vetten (g): 0; koolhydraten (g): 35,6; suikers (g): 33,4; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 0,2; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 381,93
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Vegan
Kids,Romantisch diner
Dessert