Pizza met gegrilde artisjokken


> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g + 1 el bloem ‘Doppio zero’ Selezione Casillo (voor het pizzadeeg)
- 1 dl water (voor het pizzadeeg)
- 18 g verse gist (voor het pizzadeeg)
- 2 el olijfolie (voor het pizzadeeg)
- 80 g gegrilde artisjokken Sud’n’Sol (voor de garnituur)
- 200 g ‘Bruschetta’ dip (1 schaaltje) (voor de garnituur)
- 6 ontpitte groene olijven (voor de garnituur)
- 75 g geraspte mozzarella (voor de garnituur)
- 1 el olijfolie (voor de garnituur)
- 1/2 el ‘Italia Mix’ Market Fresh (voor de garnituur)
- bakpapier (extra)
- 1 kl zout (voor het pizzadeeg)
- 200 g + 1 el bloem ‘Doppio zero’ Selezione Casillo (voor het pizzadeeg)
- 1 dl water (voor het pizzadeeg)
- 18 g verse gist (voor het pizzadeeg)
- 2 el olijfolie (voor het pizzadeeg)
- 80 g gegrilde artisjokken Sud’n’Sol (voor de garnituur)
- 200 g ‘Bruschetta’ dip (1 schaaltje) (voor de garnituur)
- 6 ontpitte groene olijven (voor de garnituur)
- 75 g geraspte mozzarella (voor de garnituur)
- 1 el olijfolie (voor de garnituur)
- 1/2 el ‘Italia Mix’ Market Fresh (voor de garnituur)
- bakpapier (extra)
- 1 kl zout (voor het pizzadeeg)