Recept zoekresultatenPizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm
Delhaize logo
  • Pizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm

Pizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm

Pizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
1 portie
  • 1 bloemkoolbodem
  • 1 kl tomaten concentraat
  • 25 g passata
  • peper en zout
  • 1/2 el olijfolie
  • 4 roosjes bloemkool (voor de topping)
  • 6 kastanjechampignons (voor de topping)
  • 1/2 pakje gruyère Delhaize (voor de topping)
  • verse tijm (voor de topping)
  • nootmuskaat (voor de topping)
  • 60 g roodlof (voor de topping)
  • 1 bloemkoolbodem
  • 1 kl tomaten concentraat
  • 25 g passata
  • peper en zout
  • 1/2 el olijfolie
  • 4 roosjes bloemkool (voor de topping)
  • 6 kastanjechampignons (voor de topping)
  • 1/2 pakje gruyère Delhaize (voor de topping)
  • verse tijm (voor de topping)
  • nootmuskaat (voor de topping)
  • 60 g roodlof (voor de topping)

Begin met koken

: 25 - 30 min
1
Ook hier moet je de pizzabodem eerst wat voorgaren. Zo is je pizza straks lekker knapperig. Zet de bodem 3 à 4 minuten in een oven van 220°.
2
Trek ondertussen de bloemkoolroosjes in fijne hapklare stukjes en kook ze in gezouten water tot ze beetgaar zijn. Snijd ook de champignons in fijne sneetjes.
3
Haal nu de pizzabodem uit de oven. Start met de tomatenpuree en passata, wat peper, zout en nootmuskaat. Verspreid hierover de bloemkool, sneetjes champignon en Gruyère. Zet nu de pizza opnieuw in de oven gedurende 8 à 10 minuten. Werk af met de topjes van het roodlof en wat verse tijm. Over een originele pizza gesproken… Buon appetito!
1
Ook hier moet je de pizzabodem eerst wat voorgaren. Zo is je pizza straks lekker knapperig. Zet de bodem 3 à 4 minuten in een oven van 220°.
2
Trek ondertussen de bloemkoolroosjes in fijne hapklare stukjes en kook ze in gezouten water tot ze beetgaar zijn. Snijd ook de champignons in fijne sneetjes.
3
Haal nu de pizzabodem uit de oven. Start met de tomatenpuree en passata, wat peper, zout en nootmuskaat. Verspreid hierover de bloemkool, sneetjes champignon en Gruyère. Zet nu de pizza opnieuw in de oven gedurende 8 à 10 minuten. Werk af met de topjes van het roodlof en wat verse tijm. Over een originele pizza gesproken… Buon appetito!
Nutritionele informatie
Energie: 811 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Moederdag
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 1 persoon

Toon:

Aubergine | Bio
Delhaize Aubergine | Bio
1 st
Bio
    1
    79
    Tomaten | Concentraat | Bio
    Delhaize Tomaten | Concentraat | Bio
    140 gr
    Bio
      0
      95
      Tomato Frito
      Heinz Tomato Frito
      780 gr
      -34% voor 6
      1
      75
      Olijfolie | Cucinare
      Filippo Berio Olijfolie | Cucinare
      1 l
      2+1 gratis
      13
      99
      Portobello | Belgisch
      Delhaize Portobello | Belgisch
      1 st
      2
      19
      Gruyère | Geraspt
      Delhaize Gruyère | Geraspt
      150 gr
      4
      99
      Tijm | Verpakt
      Delhaize Tijm | Verpakt
      20 gr
      1
      49
      Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
      Santa Maria Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
      35 gr
      4
      99
      Andijvie
      Delhaize Andijvie
      1 st
      2
      49

      Reeds in je keuken

      Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
      Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
      38 gr
      1
      19
      Totaal:
      €34,63

      Deze recepten kan je ook leuk vinden