Terugroeping product:" Schär MIX IT RUSTICO 1kg" sporen van tropaanalkaloïdenMeer info >

Recept zoekresultatenPizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm
Recept zoekresultatenPizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm
Delhaize logo
  • Pizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm

Pizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm

Pizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
1 portie
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 bloemkoolbodem
  • 1 kl tomaten concentraat
  • 25 g passata
  • peper en zout
  • 1/2 el olijfolie
  • 4 roosjes bloemkool (voor de topping)
  • 6 kastanjechampignons (voor de topping)
  • 1/2 pakje gruyère Delhaize (voor de topping)
  • verse tijm (voor de topping)
  • nootmuskaat (voor de topping)
  • 60 g roodlof (voor de topping)
  • 1 bloemkoolbodem
  • 1 kl tomaten concentraat
  • 25 g passata
  • peper en zout
  • 1/2 el olijfolie
  • 4 roosjes bloemkool (voor de topping)
  • 6 kastanjechampignons (voor de topping)
  • 1/2 pakje gruyère Delhaize (voor de topping)
  • verse tijm (voor de topping)
  • nootmuskaat (voor de topping)
  • 60 g roodlof (voor de topping)

Begin met koken

: 25 - 30 min
1
Ook hier moet je de pizzabodem eerst wat voorgaren. Zo is je pizza straks lekker knapperig. Zet de bodem 3 à 4 minuten in een oven van 220°.
2
Trek ondertussen de bloemkoolroosjes in fijne hapklare stukjes en kook ze in gezouten water tot ze beetgaar zijn. Snijd ook de champignons in fijne sneetjes.
3
Haal nu de pizzabodem uit de oven. Start met de tomatenpuree en passata, wat peper, zout en nootmuskaat. Verspreid hierover de bloemkool, sneetjes champignon en Gruyère. Zet nu de pizza opnieuw in de oven gedurende 8 à 10 minuten. Werk af met de topjes van het roodlof en wat verse tijm. Over een originele pizza gesproken… Buon appetito!
1
Ook hier moet je de pizzabodem eerst wat voorgaren. Zo is je pizza straks lekker knapperig. Zet de bodem 3 à 4 minuten in een oven van 220°.
2
Trek ondertussen de bloemkoolroosjes in fijne hapklare stukjes en kook ze in gezouten water tot ze beetgaar zijn. Snijd ook de champignons in fijne sneetjes.
3
Haal nu de pizzabodem uit de oven. Start met de tomatenpuree en passata, wat peper, zout en nootmuskaat. Verspreid hierover de bloemkool, sneetjes champignon en Gruyère. Zet nu de pizza opnieuw in de oven gedurende 8 à 10 minuten. Werk af met de topjes van het roodlof en wat verse tijm. Over een originele pizza gesproken… Buon appetito!

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Moederdag
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 1 persoon

Toon:

Bloemkool
Delhaize Bloemkool
1 st
  • little-lione.external.82792960.svg
2
19
Tomatenpuree | Dubbel geconcentreerd
Cirio Tomatenpuree | Dubbel geconcentreerd
4 x 70 gr
3
79
Tomatenpuree
Cirio Tomatenpuree
680 gr
3
35
Olijfolie | Extra vierge
Filippo Berio Olijfolie | Extra vierge
50 cl
9
19
Paddenstoelenmix | Risotto
Delhaize Paddenstoelenmix | Risotto
200 gr
1+1 gratis
3
79
Gruyere | AOP | Blok
Delhaize Gruyere | AOP | Blok
250 gr
7
25
Tijm | Verpakt
Delhaize Tijm | Verpakt
20 gr
1
49
Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
Santa Maria Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
35 gr
4
99
Cichorei | Instant | Poeder
Pacha Cichorei | Instant | Poeder
200 gr
6
05

Reeds in je keuken

Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade
Oxfam Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade
85 gr
Bio
    4
    25
    Totaal:
    €42,09

    Deze recepten kan je ook leuk vinden