Recept zoekresultatenPizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm
Delhaize logo
  • Pizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm

Pizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Moederdag
Hoofdgerecht
Pizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 1 bloemkoolbodem
  • 1 kl tomaten concentraat
  • 25 g passata
  • Peper en zout
  • 1/2 el olijfolie
  • 4 roosjes bloemkool (voor de topping)
  • 6 kastanjechampignons (voor de topping)
  • 1/2 pakje gruyère Delhaize (voor de topping)
  • verse tijm (voor de topping)
  • nootmuskaat (voor de topping)
  • 60 g roodlof (voor de topping)

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Kruiden | Nootmuskaat | Gemalen
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2021021100508740000
  • Reeds in je keuken
  • Zout & Zwarte peper | Mix
    100 gr
    30,90 €/kg
    €3,09
    S2009081900019630000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 25 - 30 min

    1. Ook hier moet je de pizzabodem eerst wat voorgaren. Zo is je pizza straks lekker knapperig. Zet de bodem 3 à 4 minuten in een oven van 220°.
    2. Trek ondertussen de bloemkoolroosjes in fijne hapklare stukjes en kook ze in gezouten water tot ze beetgaar zijn. Snijd ook de champignons in fijne sneetjes.
    3. Haal nu de pizzabodem uit de oven. Start met de tomatenpuree en passata, wat peper, zout en nootmuskaat. Verspreid hierover de bloemkool, sneetjes champignon en Gruyère. Zet nu de pizza opnieuw in de oven gedurende 8 à 10 minuten. Werk af met de topjes van het roodlof en wat verse tijm. Over een originele pizza gesproken… Buon appetito!
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Vegetarisch
    Moederdag
    Hoofdgerecht
    • Pizza bloemkoolbodem - bloemkool, kastanjechampignons, roodlof, gruyère en verse tijm

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Kruiden | Nootmuskaat | Gemalen
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2021021100508740000
  • Reeds in je keuken
  • Zout & Zwarte peper | Mix
    100 gr
    30,90 €/kg
    €3,09
    S2009081900019630000