Pita’s met verkruimelde gehaktballetjes, rode uien en tzatziki met pistachenoten


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 350 g bio gekruid rundsgehakt (voor de balletjes)
- 1 ei (voor de balletjes)
- 1/2 ui (voor de balletjes)
- 1/2 biocitroen (voor de balletjes)
- 1/2 bussel basilicum (voor de balletjes)
- 25 g pijnboompitten (voor de balletjes)
- 25 g gemarineerde tomaten (voor de balletjes)
- 25 g parmigiano (voor de balletjes)
- 15 g paneermeel (voor de balletjes)
- 1 komkommer (voor brood en garnituren)
- 2 kleine rode uien (voor brood en garnituren)
- 1 klein vers teentje knoflook (voor brood en garnituren)
- 1 bussel munt (voor brood en garnituren)
- 100 g gepelde pistachenoten (voor brood en garnituren)
- 4 Libanese platbroden (voor brood en garnituren)
- 300 g volle Griekse yoghurt (voor brood en garnituren)
- 2 el olijfolie (voor brood en garnituren)
- peper (voor brood en garnituren)
- zout (voor brood en garnituren)
- 350 g bio gekruid rundsgehakt (voor de balletjes)
- 1 ei (voor de balletjes)
- 1/2 ui (voor de balletjes)
- 1/2 biocitroen (voor de balletjes)
- 1/2 bussel basilicum (voor de balletjes)
- 25 g pijnboompitten (voor de balletjes)
- 25 g gemarineerde tomaten (voor de balletjes)
- 25 g parmigiano (voor de balletjes)
- 15 g paneermeel (voor de balletjes)
- 1 komkommer (voor brood en garnituren)
- 2 kleine rode uien (voor brood en garnituren)
- 1 klein vers teentje knoflook (voor brood en garnituren)
- 1 bussel munt (voor brood en garnituren)
- 100 g gepelde pistachenoten (voor brood en garnituren)
- 4 Libanese platbroden (voor brood en garnituren)
