Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« Corn Flakes van het merk Kellogg's »Lees meer >

Recept zoekresultatenPerziken op rozemarijnstokjes
Delhaize logo
  • Perziken op rozemarijnstokjes
Perziken op rozemarijnstokjes

Perziken op rozemarijnstokjes

door Loïc Van Impe
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

6 porties
  • 3 perziken
  • 6 takjes rozemarijn
  • 8 dl vanille-ijs
  • 2 el olijfolie
  • 3 perziken
  • 6 takjes rozemarijn
  • 8 dl vanille-ijs
  • 2 el olijfolie

Begin met koken

: 5 min. + 2 min. kooktijd
1
Snijd de perziken in 2 en ontpit ze. Verwijder de blaadjes aan de onderkant van de rozemarijntakjes en houd ze apart. Steek de halve perziken op de takjes, smeer ze lichtjes in met olijfolie en gril ze op de hete barbecue. Reken 2 min. baktijd aan de snijkant.
2
Hak de rozemarijnblaadjes fijn.
3
Serveer de warme perziken met 1 bolletje vanille-ijs en bestrooi ze met gehakte rozemarijn.
1
Snijd de perziken in 2 en ontpit ze. Verwijder de blaadjes aan de onderkant van de rozemarijntakjes en houd ze apart. Steek de halve perziken op de takjes, smeer ze lichtjes in met olijfolie en gril ze op de hete barbecue. Reken 2 min. baktijd aan de snijkant.
2
Hak de rozemarijnblaadjes fijn.
3
Serveer de warme perziken met 1 bolletje vanille-ijs en bestrooi ze met gehakte rozemarijn.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Dessert

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

gele | perzik

Delhaize

gele | perzik

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,29

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

2 × 20 gr

€3,58

Vanille | Reduced sugar

Carte d'Or

Vanille | Reduced sugar

1 l

€8,19

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€5,15

Totaal:
€14,06

Mis geen enkel voordeel

Ontdek exclusieve voordelen. Log in.