Recept zoekresultatenPerziken op rozemarijnstokjes
Delhaize logo
  • Perziken op rozemarijnstokjes

Perziken op rozemarijnstokjes

door Loïc Van Impe

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Dessert
Perziken op rozemarijnstokjes

Ingrediënten voor 6 Porties

6 Porties
  • 3 perziken
  • 6 takjes rozemarijn
  • 8 dl vanille-ijs
  • 2 el olijfolie

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

2 × 20 gr

€3,58

Ijs | Vanille

Ola

Ijs | Vanille

90 cl

€4,85

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€5,15

Totaal:
€8,43

Begin met koken

Bereidingstijd: 5 min. + 2 min. kooktijd

  1. Snijd de perziken in 2 en ontpit ze. Verwijder de blaadjes aan de onderkant van de rozemarijntakjes en houd ze apart. Steek de halve perziken op de takjes, smeer ze lichtjes in met olijfolie en gril ze op de hete barbecue. Reken 2 min. baktijd aan de snijkant.
  2. Hak de rozemarijnblaadjes fijn.
  3. Serveer de warme perziken met 1 bolletje vanille-ijs en bestrooi ze met gehakte rozemarijn.

Tip: Varieer naar hartenlust met andere vruchten: nectarines, ananas- of mangostukken …

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Dessert
  • Perziken op rozemarijnstokjes

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

2 × 20 gr

€3,58

Ijs | Vanille

Ola

Ijs | Vanille

90 cl

€4,85

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€5,15

Totaal:
€8,43