Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenPerziken op rozemarijnstokjes
Delhaize logo
  • Perziken op rozemarijnstokjes

Perziken op rozemarijnstokjes

door Loïc Van Impe
Perziken op rozemarijnstokjes
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 3 perziken
  • 6 takjes rozemarijn
  • 8 dl vanille-ijs
  • 2 el olijfolie
  • 3 perziken
  • 6 takjes rozemarijn
  • 8 dl vanille-ijs
  • 2 el olijfolie

Begin met koken

: 5 min. + 2 min. kooktijd
1
Snijd de perziken in 2 en ontpit ze. Verwijder de blaadjes aan de onderkant van de rozemarijntakjes en houd ze apart. Steek de halve perziken op de takjes, smeer ze lichtjes in met olijfolie en gril ze op de hete barbecue. Reken 2 min. baktijd aan de snijkant.
2
Hak de rozemarijnblaadjes fijn.
3
Serveer de warme perziken met 1 bolletje vanille-ijs en bestrooi ze met gehakte rozemarijn.
1
Snijd de perziken in 2 en ontpit ze. Verwijder de blaadjes aan de onderkant van de rozemarijntakjes en houd ze apart. Steek de halve perziken op de takjes, smeer ze lichtjes in met olijfolie en gril ze op de hete barbecue. Reken 2 min. baktijd aan de snijkant.
2
Hak de rozemarijnblaadjes fijn.
3
Serveer de warme perziken met 1 bolletje vanille-ijs en bestrooi ze met gehakte rozemarijn.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Dessert

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Perzik
3

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Rozemarijn | Verpakt
Delhaize Rozemarijn | Verpakt
20 gr
1
55
Vanille | Roomijs | Bio
Delhaize Vanille | Roomijs | Bio
2 × 75 cl
Bio
  • frozen.external.af58c8a6.svg
4
29

Reeds in je keuken

Olijfolie | Classico
Bertolli Olijfolie | Classico
75 cl
2de tegen -30%
12
55
Totaal:
€10,13

Deze recepten kan je ook leuk vinden