Recept zoekresultatenPeren Doyenné, bouillon van thee Forest fruit in gelei en limoensorbet
Recept zoekresultatenPeren Doyenné, bouillon van thee Forest fruit in gelei en limoensorbet
Delhaize logo

Peren Doyenné, bouillon van thee Forest fruit in gelei en limoensorbet

door Lionel Rigolet
Peren Doyenné, bouillon van thee Forest fruit in gelei en limoensorbet
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1,5 dl suikersiroop aan 30°C
  • 1,5 dl water
  • 2 dl droge witte wijn
  • 4 zakjes thee Lipton Forest fruit
  • 4 sneetjes limoen met schil
  • 5 g limoensap
  • 500 g mango in kleine blokjes
  • 20 g mandarijnsap
  • 2 bolletjes limoensorbet
  • 1,5 dl suikersiroop aan 30°C
  • 1,5 dl water
  • 2 dl droge witte wijn
  • 4 zakjes thee Lipton Forest fruit
  • 4 sneetjes limoen met schil
  • 5 g limoensap
  • 500 g mango in kleine blokjes
  • 20 g mandarijnsap
  • 2 bolletjes limoensorbet