Pavlovakerststronk met ananas, munt en limoen


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kl citroensap (voor de meringue)
- 1 el maiszetmeel
- 240 g heel fijne suiker
- 2 dl room (voor de garnituur)
- 2 el mascarpone (voor de garnituur)
- 210 g kristalsuiker
- 2 dl water (voor de garnituur)
- 60 g verse munt (voor de garnituur)
- 4 eiwitten op kamertemperatuur (voor de meringue)
- 1 ananas (Voor de garnituur)
- 3 limoenen (Voor de garnituur)
- 1 kl citroensap (voor de meringue)
- 1 el maiszetmeel
- 240 g heel fijne suiker
- 2 dl room (voor de garnituur)
- 2 el mascarpone (voor de garnituur)
- 210 g kristalsuiker
- 2 dl water (voor de garnituur)
- 60 g verse munt (voor de garnituur)
- 4 eiwitten op kamertemperatuur (voor de meringue)
- 1 ananas (Voor de garnituur)
- 3 limoenen (Voor de garnituur)