Recept zoekresultatenPastinaaksoep met gebakken boschampignons
Recept zoekresultatenPastinaaksoep met gebakken boschampignons
Delhaize logo
  • Pastinaaksoep met gebakken boschampignons

Pastinaaksoep met gebakken boschampignons

Pastinaaksoep met gebakken boschampignons
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 500 g pastinaak 
  • 2 aardappelen
  • 30 g Solo Margarine Bakken en braden
  • 2 uien
  • 2 stengels prei
  • 400 g gemengde champignons
  • 2 L verse groentenbouillon
  • 200 ml slagroom
  • 1/2 bosje peterselie, gehakt
  • gemalen peper
  • 2 el bloem
  • 500 g pastinaak 
  • 2 aardappelen
  • 30 g Solo Margarine Bakken en braden
  • 2 uien
  • 2 stengels prei
  • 400 g gemengde champignons
  • 2 L verse groentenbouillon
  • 200 ml slagroom
  • 1/2 bosje peterselie, gehakt
  • gemalen peper
  • 2 el bloem