Pastinaaksoep met gebakken boschampignons

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g pastinaak
- 2 aardappelen
- 30 g Solo Margarine Bakken en braden
- 2 uien
- 2 stengels prei
- 400 g gemengde champignons
- 2 L verse groentenbouillon
- 200 ml slagroom
- 1/2 bosje peterselie, gehakt
- gemalen peper
- 2 el bloem
- 500 g pastinaak
- 2 aardappelen
- 30 g Solo Margarine Bakken en braden
- 2 uien
- 2 stengels prei
- 400 g gemengde champignons
- 2 L verse groentenbouillon
- 200 ml slagroom
- 1/2 bosje peterselie, gehakt
- gemalen peper
- 2 el bloem