Parmezaan-panna cotta met asperges en sinaasappelstroop
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldGluten vrij
Eindejaar,Romantisch diner
Voorgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 1 blaadje gelatine
- 4 groene asperges
- 1/4 l melk
- 120 g parmezaan, geraspt
- 1/4 l room
- 4 spinazieblaadjes
- 25 cl vers geperst sinaasappelsap
- 4 witte asperges, geschild
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1993051000018350000
F1995061200317600000
F2014100600351700000
Begin met koken
- Verwarm melk, room en parmezaan en mix.
- Week de gelatine in een diep bord met koud water tot ze zacht is geworden. Roer de geweekte gelatine door het kaasmengsel. Schep de panna cotta in de potjes en laat ze opstijven in de koelkast.
- Kook het sinaasappelsap in tot het stroperig wordt.
- Kook de asperges beetgaar in gezouten water (10 à 12 minuten voor de witte asperges, 8 minuten voor de groene asperges). Verfris de asperges in ijswater en laat ze uitlekken.
- Werk de panna cotta af met stukjes asperges, een geutje sinaasappelstroop en een spinazieblaadje.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Gluten vrij
Eindejaar,Romantisch diner
Diner
Voorgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1993051000018350000
F1995061200317600000
F2014100600351700000