Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om de producten « Groentechips (zeezout) van het merk Delhaize Bio » en « Chips stripes & blues sea salt van het merk Terra » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenParmezaan-panna cotta met asperges en sinaasappelstroop
Delhaize logo
  • 00:00
    -01:59
  • Parmezaan-panna cotta met asperges en sinaasappelstroop

Parmezaan-panna cotta met asperges en sinaasappelstroop

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Eindejaar,Romantisch diner
Voorgerecht
Parmezaan-panna cotta met asperges en sinaasappelstroop

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 blaadje gelatine
  • 4 groene asperges
  • 1/4 l melk
  • 120 g parmezaan, geraspt
  • 1/4 l room
  • 4 spinazieblaadjes
  • 25 cl vers geperst sinaasappelsap
  • 4 witte asperges, geschild

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Gelatine | Poeder
    52 gr
    60,58 €/kg
    €3,15
    S1993051000018350000
  • Asperges | Groen-Mini
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    110 gr
    31,73 €/kg
    €3,49
    F1995061200317600000
  • Jonge spinazieblaadjes
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    200 gr
    8,95 €/kg
    €1,79
    F2014100600351700000
  • Begin met koken

    1. Verwarm melk, room en parmezaan en mix.
    2. Week de gelatine in een diep bord met koud water tot ze zacht is geworden. Roer de geweekte gelatine door het kaasmengsel. Schep de panna cotta in de potjes en laat ze opstijven in de koelkast.
    3. Kook het sinaasappelsap in tot het stroperig wordt.
    4. Kook de asperges beetgaar in gezouten water (10 à 12 minuten voor de witte asperges, 8 minuten voor de groene asperges). Verfris de asperges in ijswater en laat ze uitlekken.
    5. Werk de panna cotta af met stukjes asperges, een geutje sinaasappelstroop en een spinazieblaadje.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Gluten vrij
    Eindejaar,Romantisch diner
    Diner
    Voorgerecht
    • 00:00
      -01:59
    • Parmezaan-panna cotta met asperges en sinaasappelstroop

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Gelatine | Poeder
    52 gr
    60,58 €/kg
    €3,15
    S1993051000018350000
  • Asperges | Groen-Mini
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    110 gr
    31,73 €/kg
    €3,49
    F1995061200317600000
  • Jonge spinazieblaadjes
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    200 gr
    8,95 €/kg
    €1,79
    F2014100600351700000