Parmaham met meloen en ricotta
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Gluten vrij
Brunch
Lunch
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 2 meloenen
- muntblaadjes
- 1 eetlepel olijfolie
- 300 g Parmaham
- 250 g ricotta
- sla
- Zwarte peper
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2007062600338410000
F2021022500077550000
F1996111200141800000
Laad nog 3 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min.
- Snij de meloen in twee en verwijder de pitten. Snij de meloen in stukken en leg deze op de borden. Dresseer de Parmaham, een lepel ricotta en enkele blaadjes sla.
- Werk af met zwarte peper, gehakte munt en een beetje olijfolie.
Kooktip
Je kunt de ricotta mengen met 2 eetlepels pesto.
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Gluten vrij
Brunch
Diner
Zomer
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2007062600338410000
F2021022500077550000
F1996111200141800000
Laad nog 3 producten