Pappardelle met hertenragout en kerstomatensalsa


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kg hertenstoofvlees
- 50 g droge everzwijnworst
- 400 g kerstomaten
- 500 g pappardelle
- 2,5 dl rode wijn
- 2,5 dl wildfond
- 3 dl passata
- 3 el olijfolie
- 2 takjes verse tijm
- 2 blaadjes laurier
- 2 rode uien
- 5 jeneverbessen
- peper
- zout
- 1 kg hertenstoofvlees
- 50 g droge everzwijnworst
- 400 g kerstomaten
- 500 g pappardelle
- 2,5 dl rode wijn
- 2,5 dl wildfond
- 3 dl passata
- 3 el olijfolie
- 2 takjes verse tijm
- 2 blaadjes laurier
- 2 rode uien
- 5 jeneverbessen
- peper
- zout