Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenPapilotte met kabeljauwhaasje en fijne groenten
Delhaize logo
  • Papilotte met kabeljauwhaasje en fijne groenten

Papilotte met kabeljauwhaasje en fijne groenten

Papilotte met kabeljauwhaasje en fijne groenten
Makkelijk
30-60 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 600 g kabeljauwfilet
  • 2 sjalotten
  • 1 wortel
  • 1 klein venkelknol
  • 2 nieuwe uien
  • 20 groene asperge tips
  • 12 rode kerstomaatjes
  • 4 takjes tijm
  • 1/2 citroen
  • 40 cl witte wijn
  • 20 g boter
  • peper
  • zout
  • 600 g kabeljauwfilet
  • 2 sjalotten
  • 1 wortel
  • 1 klein venkelknol
  • 2 nieuwe uien
  • 20 groene asperge tips
  • 12 rode kerstomaatjes
  • 4 takjes tijm
  • 1/2 citroen
  • 40 cl witte wijn
  • 20 g boter
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 30 min.
1
Verwarm de oven voor op 220 °C.
2
Verdeel de kabeljauw in 4 stukken van ongeveer 150 g.
3
Pel de sjalotten en snijd deze in ringen. Schil de wortel en snijd deze in fijne plakjes. Snijd de lente-ui fijn en de kerstomaatjes overlangs in 2. Haal de harde kern uit de venkel en snijd hem fijn.
4
Leg een vel bakpapier open en bedek 2/3 met een 2de vel zodat je in het midden een dubbele laag bekomt. Schik hierop 1/4 van de groenten en 1 stuk vis. Leg er een takje tijm en 1 schijfje citroen op. Kruid goed af met peper en een snuifje zout, voeg dan 1/4 van de witte wijn toe en een nootje boter.
5
Vouw de boven- en onderkant van het papier naar boven en plooi deze zorgvuldig dicht. Maak de andere 2 uiteinden dicht met een keukentouw zoals een bonbon. Herhaal dit voor de 3 resterende papillotten.
6
Schik de papillotten op een bakplaat en gaar ze 20 min. in de oven.
7
Serveer ze op een warm bord.
1
Verwarm de oven voor op 220 °C.
2
Verdeel de kabeljauw in 4 stukken van ongeveer 150 g.
3
Pel de sjalotten en snijd deze in ringen. Schil de wortel en snijd deze in fijne plakjes. Snijd de lente-ui fijn en de kerstomaatjes overlangs in 2. Haal de harde kern uit de venkel en snijd hem fijn.
4
Leg een vel bakpapier open en bedek 2/3 met een 2de vel zodat je in het midden een dubbele laag bekomt. Schik hierop 1/4 van de groenten en 1 stuk vis. Leg er een takje tijm en 1 schijfje citroen op. Kruid goed af met peper en een snuifje zout, voeg dan 1/4 van de witte wijn toe en een nootje boter.
5
Vouw de boven- en onderkant van het papier naar boven en plooi deze zorgvuldig dicht. Maak de andere 2 uiteinden dicht met een keukentouw zoals een bonbon. Herhaal dit voor de 3 resterende papillotten.
6
Schik de papillotten op een bakplaat en gaar ze 20 min. in de oven.
7
Serveer ze op een warm bord.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kabeljauwfilet | IJsland
Delhaize Kabeljauwfilet | IJsland
2 × +/- 330 gr
+/-€
8
08
Sjalot | Ui | Netje
Delhaize Sjalot | Ui | Netje
500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99
Wortelen | Bos | Verpakt
Delhaize Wortelen | Bos | Verpakt
1 st
2
19
Venkel
Delhaize Venkel
500 gr
1
79
Jonge uien | Bussel
Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st
1
09
Witte asperges | 16+
Delhaize Witte asperges | 16+
2 × 500 gr
11
99
Kerstomaten | Rood
Delhaize Kerstomaten | Rood
250 gr
3 voor €5
1
99
Tijm | Verpakt
Delhaize Tijm | Verpakt
20 gr
1
49
Citroen | 1 st
Delhaize Citroen | 1 st
1 st
0
69
Sec
Le Long Cours Sec
75 cl
-15% voor 3
4
99

Reeds in je keuken

Boter | Gezouten
Paysan Breton Boter | Gezouten
125 gr
2
59
Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
50 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
49
Zout | Cuisine
Delhaize Zout | Cuisine
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
35
Totaal:
+/-€55,36