Panna cotta met amandel-chocolade-rooibosthee
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
4 op 5Vegetarisch
Moederdag,Romantisch diner
Dessert
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 1/2 l room
- 2 zakjes thee met amandel, chocolade en rooibos
- 100 g pure chocolade
- 1 eetlepel suiker
- 3 kleine blaadjes gelatine
- 2 eetlepels amandelschilfers
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2004050400138600000
S2018070400080540000
S1974061200151000000
S2015021900016020000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 20 min + 2 u rusttijd
- Zet een pannetje op het vuur met de room en de suiker. Laat de 2 theezakjes erin trekken en laat de chocolade erin smelten. Breng aan de kook op een zacht vuurtje en roer regelmatig door.
- Week de blaadjes gelatine in voldoende koud water totdat ze soepel zijn.
- Knijp de blaadjes gelatine uit en roer ze onder de gekookte room.
- Meng goed want je wil geen klontertjes in je panna cotta.
- Giet daarna de room in glaasjes of kopjes en plaats voor minstens 2 u in de koelkast.
- Rooster de amandelschilfers en werk de panna cotta ermee af.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegetarisch
Moederdag,Romantisch diner
Overig
Dessert
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2004050400138600000
S2018070400080540000
S1974061200151000000
S2015021900016020000
Laad nog 1 producten