Delhaize logo
  • Pan bagnat

Pan bagnat

Pan bagnat
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 4 blaadjes Romeinse sla
  • 1 tomaat
  • 1 hardgekookt ei
  • 2 lente-uitjes
  • enkele zwarte olijven
  • 82 g tonijn in olie (uitgelekt gewicht)
  • 2 bagnat/faluche broodjes
  • wijnazijn
  • olijfolie met look
  • basilicum
  • 8 ansjovisfilets, in olie
  • 4 blaadjes Romeinse sla
  • 1 tomaat
  • 1 hardgekookt ei
  • 2 lente-uitjes
  • enkele zwarte olijven
  • 82 g tonijn in olie (uitgelekt gewicht)
  • 2 bagnat/faluche broodjes
  • wijnazijn
  • olijfolie met look
  • basilicum
  • 8 ansjovisfilets, in olie