Paastaart met chocolade en marsepein

Moeilijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 15 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 eieren (op kamertemperatuur)
- 200 g zelfrijzende bloem
- 2 el paneermeel
- 1 dl melk
- 250 g Callets Dessert (of pure chocolade)
- 200 g fijne suiker
- 150 g zachte boter
- 500 g marsepein
- 1 snufje zout
- 100 g confituur (naar keuze: kers, abrikoos of sinaasappel)
- 3 druppels voedingskleurstof (blauw)
- 1 druppel voedingskleurstof (geel)
- suikerparels
- vlinders uit suiker
- suikereitjes
- 3 eieren (op kamertemperatuur)
- 200 g zelfrijzende bloem
- 2 el paneermeel
- 1 dl melk
- 250 g Callets Dessert (of pure chocolade)
- 200 g fijne suiker
- 150 g zachte boter
- 500 g marsepein
- 1 snufje zout
- 100 g confituur (naar keuze: kers, abrikoos of sinaasappel)
- 3 druppels voedingskleurstof (blauw)
- 1 druppel voedingskleurstof (geel)
- suikerparels
- vlinders uit suiker
- suikereitjes