Overheerlijke chocoladetaart met karamel met gezouten boter

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1/2 kl dubbelkoolzure soda
- 2 el water
- 1 kl fleur de sel
- 175 g biorietsuiker (voor de karamel)
- 2 el biohoning
- 12 cl bioroom (voor de karamel)
- 20 cl bioroom (voor de ganache)
- 1 snufje zout
- 75 ml biokarnemelk
- 25 g cacaopoeder
- 200 g biorietsuiker (voor de taart)
- 3 bio-eieren
- 1 zakje bakpoeder
- 20 g biobloem (voor de vormen)
- 160 g bio bloem
- 120 g bioboter (voor de karamel)
- 20 g bioboter (voor de ganache)
- 200 g bioboter (voor de taart)
- 30 g bioboter (voor de vormen)
- 300 g biochocolade met 70% cacao (voor de ganache)
- 200 g biochocolade met 70% cacao (voor de taart)
- 1/2 kl dubbelkoolzure soda
- 2 el water
- 1 kl fleur de sel
- 175 g biorietsuiker (voor de karamel)
- 2 el biohoning
- 12 cl bioroom (voor de karamel)
- 20 cl bioroom (voor de ganache)
- 1 snufje zout
- 75 ml biokarnemelk
- 25 g cacaopoeder
- 200 g biorietsuiker (voor de taart)
- 3 bio-eieren
- 1 zakje bakpoeder
- 20 g biobloem (voor de vormen)
- 160 g bio bloem