Recept zoekresultatenOvengebakken tong met blanke boter-citrussaus en kruidenpuree
Recept zoekresultatenOvengebakken tong met blanke boter-citrussaus en kruidenpuree
Delhaize logo
C

Ovengebakken tong met blanke boter-citrussaus en kruidenpuree

Ovengebakken tong met blanke boter-citrussaus en kruidenpureeC
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 500 g tong
  • 1,5 citroenen
  • 1,5 sinaasappelen
  • 1 sinaasappel (het sap, voor de saus)
  • 1 pompelmoes
  • 2 sjalotten
  • 2 el olijfolie
  • 1 dl olijfolie (voor de puree)
  • 1 el olijfolie (voor de saus)
  • 5 g verse salieblaadjes
  • 5 g verse tijm
  • 1 takje tijm (voor de saus)
  • 5 g verse rozemarijn
  • 1 takje rozemarijn (voor de saus)
  • 1 pincée mespuntje Espelettepeper
  • 5 g grof zeezout
  • 600 g aardappelen
  • 50 g boter
  • 50 g koude boter (voor de saus)
  • 15 g verse dragon
  • 15 g verse bieslook
  • 15 g verse dille
  • 15 feuilles verse basilicumblaadjes
  • 15 g verse basilicum Pistou
  • 3 sjalotten voor de saus
  • 3 dl room
  • 2 dl witte wijn
  • 1/2 kl kurkuma
  • 1 bol knoflook
  • 500 g tong
  • 1,5 citroenen
  • 1,5 sinaasappelen
  • 1 sinaasappel (het sap, voor de saus)
  • 1 pompelmoes
  • 2 sjalotten
  • 2 el olijfolie
  • 1 dl olijfolie (voor de puree)
  • 1 el olijfolie (voor de saus)
  • 5 g verse salieblaadjes
  • 5 g verse tijm
  • 1 takje tijm (voor de saus)
  • 5 g verse rozemarijn
  • 1 takje rozemarijn (voor de saus)
  • 1 pincée mespuntje Espelettepeper