Opgerolde omelet met verse kruidenkaas
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Brunch,Pasen
Lunch
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 6 eieren bio
- 50 g geraspte parmezaan
- 250 g Brabantse plattekaas
- 150 g verse smeerkaas Bio
- 4 lente-uitjes
- een paar takjes dragon, basilicum en koriander
- rucola
- olijfolie extra vierge
- 1 noot boter
- peper en zout
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1993101900107900000
F1987042300314800000
F2018070600020220000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 20 min
- Breek de eieren in een kom. Klop ze lichtjes tot een homogene mengeling en voeg er de parmezaan aan toe. Kruid met zout en peper.
- Smelt een mootje boter in een pan met een diameter van 20 cm op een matig vuurtje. Bak een kwart van de eiermengeling zoals je je omelet het liefst hebt. Doe hetzelfde met de rest van het ei zodat je 4 dunne omeletten krijgt. Houd ze van elkaar door telkens een laagje bakpapier tussen de omeletten te leggen.
- Houd een paar blaadjes van de kruiden apart om het gerecht af te werken. Hak de rest van de kruiden fijn samen met het wit van de lente-uitjes. Meng dit met de twee kazen en voeg een beetje olijfolie, zout en peper toe.
- Smeer een laagje verse kaas op de verse omeletten en rol ze op. Snijd ze in dikke schijfjes en strooi er de resterende kruiden over, in zijn geheel of fijngehakt. Serveer de omeletschijfjes koud.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch,Pasen
Brunch
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1993101900107900000
F1987042300314800000
F2018070600020220000
Laad nog 1 producten