Recept zoekresultatenOpgerolde omelet met verse kruidenkaas
Recept zoekresultatenOpgerolde omelet met verse kruidenkaas
Delhaize logo

Opgerolde omelet met verse kruidenkaas

Opgerolde omelet met verse kruidenkaas
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 6 eieren bio
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 250 g Brabantse plattekaas
  • 150 g verse smeerkaas Bio
  • 4 lente-uitjes
  • enkele takjes dragon, basilicum en koriander
  • rucola
  • olijfolie extra vierge
  • 1 noot boter
  • peper
  • 6 eieren bio
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 250 g Brabantse plattekaas
  • 150 g verse smeerkaas Bio
  • 4 lente-uitjes
  • enkele takjes dragon, basilicum en koriander
  • rucola
  • olijfolie extra vierge
  • 1 noot boter
  • peper

Begin met koken

: 20 min
  1. 1
    Breek de eieren in een kom. Klop ze lichtjes tot een homogene mengeling en voeg er de parmezaan aan toe. Kruid met zout en peper.
  2. 2
    Smelt een mootje boter in een pan met een diameter van 20 cm op een matig vuurtje. Bak een kwart van de eiermengeling zoals je je omelet het liefst hebt. Doe hetzelfde met de rest van het ei zodat je 4 dunne omeletten krijgt. Houd ze van elkaar door telkens een laagje bakpapier tussen de omeletten te leggen.
  3. 3
    Houd een paar blaadjes van de kruiden apart om het gerecht af te werken. Hak de rest van de kruiden fijn samen met het wit van de lente-uitjes. Meng dit met de twee kazen en voeg een beetje olijfolie, zout en peper toe.
  4. 4
    Smeer een laagje verse kaas op de verse omeletten en rol ze op. Snijd ze in dikke schijfjes en strooi er de resterende kruiden over, in zijn geheel of fijngehakt. Serveer de omeletschijfjes koud.
  1. 1
    Breek de eieren in een kom. Klop ze lichtjes tot een homogene mengeling en voeg er de parmezaan aan toe. Kruid met zout en peper.
  2. 2
    Smelt een mootje boter in een pan met een diameter van 20 cm op een matig vuurtje. Bak een kwart van de eiermengeling zoals je je omelet het liefst hebt. Doe hetzelfde met de rest van het ei zodat je 4 dunne omeletten krijgt. Houd ze van elkaar door telkens een laagje bakpapier tussen de omeletten te leggen.
  3. 3
    Houd een paar blaadjes van de kruiden apart om het gerecht af te werken. Hak de rest van de kruiden fijn samen met het wit van de lente-uitjes. Meng dit met de twee kazen en voeg een beetje olijfolie, zout en peper toe.
  4. 4
    Smeer een laagje verse kaas op de verse omeletten en rol ze op. Snijd ze in dikke schijfjes en strooi er de resterende kruiden over, in zijn geheel of fijngehakt. Serveer de omeletschijfjes koud.

Score

Nog niet beoordeeld

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch,Pasen
Brunch
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

  • Gepimpte
    250 g

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

  • Delhaize Eieren | Bruine | Medium
    4 st
    1
    99
  • Pamesello Pamesello | Geraspt
    2 × 40 gr
    1
    65
  • Delhaize Opgeklopte verse kaas | Gezoet
    150 gr
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    0
    60
  • Delhaize Jonge uien | Bussel
    1 st
    1
    09
  • Delhaize Dragon | Verpakt
    20 gr
    1
    79
  • Delhaize Rucola
    100 gr
    1
    29
  • Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    39
  • Delhaize Melkerijboter
    250 gr
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    2
    15
  • Reeds in je keuken

  • Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    -10% voor 3
    4
    29

Totaal:

€17,60

Deze recepten kan je ook leuk vinden