Opgerolde omelet met verse kruidenkaas

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 6 eieren bio
- 50 g geraspte parmezaan
- 250 g Brabantse plattekaas
- 150 g verse smeerkaas Bio
- 4 lente-uitjes
- enkele takjes dragon, basilicum en koriander
- rucola
- olijfolie extra vierge
- 1 noot boter
- peper
- 6 eieren bio
- 50 g geraspte parmezaan
- 250 g Brabantse plattekaas
- 150 g verse smeerkaas Bio
- 4 lente-uitjes
- enkele takjes dragon, basilicum en koriander
- rucola
- olijfolie extra vierge
- 1 noot boter
- peper
Begin met koken
: 20 min
- 1Breek de eieren in een kom. Klop ze lichtjes tot een homogene mengeling en voeg er de parmezaan aan toe. Kruid met zout en peper.
- 2Smelt een mootje boter in een pan met een diameter van 20 cm op een matig vuurtje. Bak een kwart van de eiermengeling zoals je je omelet het liefst hebt. Doe hetzelfde met de rest van het ei zodat je 4 dunne omeletten krijgt. Houd ze van elkaar door telkens een laagje bakpapier tussen de omeletten te leggen.
- 3Houd een paar blaadjes van de kruiden apart om het gerecht af te werken. Hak de rest van de kruiden fijn samen met het wit van de lente-uitjes. Meng dit met de twee kazen en voeg een beetje olijfolie, zout en peper toe.
- 4Smeer een laagje verse kaas op de verse omeletten en rol ze op. Snijd ze in dikke schijfjes en strooi er de resterende kruiden over, in zijn geheel of fijngehakt. Serveer de omeletschijfjes koud.
- 1Breek de eieren in een kom. Klop ze lichtjes tot een homogene mengeling en voeg er de parmezaan aan toe. Kruid met zout en peper.
- 2Smelt een mootje boter in een pan met een diameter van 20 cm op een matig vuurtje. Bak een kwart van de eiermengeling zoals je je omelet het liefst hebt. Doe hetzelfde met de rest van het ei zodat je 4 dunne omeletten krijgt. Houd ze van elkaar door telkens een laagje bakpapier tussen de omeletten te leggen.
- 3Houd een paar blaadjes van de kruiden apart om het gerecht af te werken. Hak de rest van de kruiden fijn samen met het wit van de lente-uitjes. Meng dit met de twee kazen en voeg een beetje olijfolie, zout en peper toe.
- 4Smeer een laagje verse kaas op de verse omeletten en rol ze op. Snijd ze in dikke schijfjes en strooi er de resterende kruiden over, in zijn geheel of fijngehakt. Serveer de omeletschijfjes koud.
Energie: 397 kcal
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch,Pasen
Brunch
Lunch
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
- Gepimpte250 g
Niet online beschikbaar, bewaar in lijst
- Delhaize Eieren | Bruine | Medium4 st€199
- Pamesello Pamesello | Geraspt2 × 40 gr€165
- Delhaize Opgeklopte verse kaas | Gezoet150 gr€060
- Delhaize Jonge uien | Bussel1 st€109
- Delhaize Dragon | Verpakt20 gr€179
- Delhaize Rucola100 gr€129
- Delhaize Olijfolie | Culinaire50 cl€539
- Delhaize Melkerijboter250 gr€215
- Santa Maria Kruiden | Peper | Mix41 gr-10% voor 3€429