Omelet met geitenkaas en spinazie
door Sofie Dumont

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 1 portie
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 25 g cashewnoten
- 3 eiwitten
- 25 g jonge spinazie
- peper en zout
- 1 el arachideolie
- 1/2 verkruimelde verse geitenkaas Petit Rondin (62,5 g)
- 1 kl hazelnotenolie
- 25 g cashewnoten
- 3 eiwitten
- 25 g jonge spinazie
- peper en zout
- 1 el arachideolie
- 1/2 verkruimelde verse geitenkaas Petit Rondin (62,5 g)
- 1 kl hazelnotenolie
Begin met koken
: 15 min.
- 1Gril de cashewnoten op een zacht vuurtje in een braadpan, zonder vetstof.
- 2Mix de eiwitten en spinazieblaadjes met een staafmixer (of in de blender). Breng op smaak met peper en zout.
- 3Verwarm arachideolie in een koekenpan en giet er het eimengsel in. Bak een platte omelet zonder ze om te draaien en schik op een bord. Werk de omelet af met spinazieblaadjes, verkruimelde verse geitenkaas en de cashewnoten. Besprenkel met hazelnotenolie en serveer.
- 1Gril de cashewnoten op een zacht vuurtje in een braadpan, zonder vetstof.
- 2Mix de eiwitten en spinazieblaadjes met een staafmixer (of in de blender). Breng op smaak met peper en zout.
- 3Verwarm arachideolie in een koekenpan en giet er het eimengsel in. Bak een platte omelet zonder ze om te draaien en schik op een bord. Werk de omelet af met spinazieblaadjes, verkruimelde verse geitenkaas en de cashewnoten. Besprenkel met hazelnotenolie en serveer.
Energie: 476 kcal
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch
Ontbijt
Ingrediënten voor 1 persoon
Toon:
- Hazelnootolie1 kl
Niet online beschikbaar, bewaar in lijst
- Delhaize Cashewnoten | Gezouten175 gr€209
- Delhaize Eieren | Bruine | Medium4 st€199
- Delhaize Spinazie | Bio100 gr€219
- Delhaize Olie | Arachide1 l€319
- Delhaize Geitenkaas | Chevridou150 gr€169
- Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Korrels50 gr€149