Omelet met geitenkaas en spinazie
door Sofie Dumont
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Brunch
Ontbijt
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 1 Porties
- 25 g cashewnoten
- 3 eiwitten
- 25 g jonge spinazie
- peper en zout
- 1 eetlepel arachideolie
- 1/2 verkruimelde verse geitenkaas Petit Rondin (62,5 g)
- 1 kl hazelnotenolie
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2015032500327510000
F1998021000108100000
S2010022200005290000
Begin met koken
Bereidingstijd : 15 min.
- Gril de cashewnoten op een zacht vuurtje in een braadpan, zonder vetstof.
- Mix de eiwitten en spinazieblaadjes met een staafmixer (of in de blender). Breng op smaak met peper en zout.
- Verwarm arachideolie in een koekenpan en giet er het eimengsel in. Bak een platte omelet zonder ze om te draaien en schik op een bord. Werk de omelet af met spinazieblaadjes, verkruimelde verse geitenkaas en de cashewnoten. Besprenkel met hazelnotenolie en serveer.
Tip: Gebruik voor de afwerking eventueel rucola en/of voeg enkele gehalveerde kerstomaten toe.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch
Ontbijt
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2015032500327510000
F1998021000108100000
S2010022200005290000