Noedelsoep met eend en jodiumhoudende bouillon
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldGluten vrij
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 100 g Aziatische paddenstoelen
- 380 g eendenfilet (zonder vel)
- 300 g (Japanse) udonnoedels
- 1 bosje koriander
- 1,5 l visbouillon
- zwarte peper van de molen
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2018031500038960000
F2021022400077540000
S2010072800149860000
Reeds in je keuken
S2021021000507950000
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min.
- Ontvel de eendenfilet, snij in zeer dunne plakjes.
- Breng de bouillon van lotte aan de kook.
- Wrijf voorzichtig de paddenstoelen schoon met een borsteltje of een vochtige doek.
- Kook de noedels in gezouten water. Laat ze uitlekken.
- Verdeel de noedels, de paddenstoelen en de plakjes eend in vier grote kommen. Giet de hete bouillon erbij en versier met blaadjes koriander. Dien onmiddellijk op.
Kooktip
Het vel van de eendenfilet komt gemakkelijk los. Je moet enkel een insnijding maken aan één zijde tussen het vel en het vlees en daarna het vel met de hand los trekken.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Gluten vrij
Overig
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2018031500038960000
F2021022400077540000
S2010072800149860000
Reeds in je keuken
S2021021000507950000