Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenMozzarellasalade met perziken en ham
Delhaize logo
  • Mozzarellasalade met perziken en ham
    C

Mozzarellasalade met perziken en ham

Mozzarellasalade met perziken en hamC
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 70 g rauwe ham ‘Prosciutto crudo 30 mesi Rosa ‬‬‬‬‬‭dell’Angelo’
  • 200 g frambozen
  • 3 gele perziken
  • 3 witte perziken
  • 10 g rucola
  • 500 g mozzarella di bufala
  • 10 g verse koriander
  • 10 g verse muntblaadjes
  • 15 g verse basilicumblaadjes
  • 10 g verse dragon
  • 1/2 citroen (sap)
  • 1 kl rietsuiker
  • 2 el balsamicoazijn
  • 1 el sojasaus
  • 4 el olijfolie extra zuiver
  • 1 mespunt Espelettepeper
  • 70 g rauwe ham ‘Prosciutto crudo 30 mesi Rosa ‬‬‬‬‬‭dell’Angelo’
  • 200 g frambozen
  • 3 gele perziken
  • 3 witte perziken
  • 10 g rucola
  • 500 g mozzarella di bufala
  • 10 g verse koriander
  • 10 g verse muntblaadjes
  • 15 g verse basilicumblaadjes
  • 10 g verse dragon
  • 1/2 citroen (sap)
  • 1 kl rietsuiker
  • 2 el balsamicoazijn
  • 1 el sojasaus
  • 4 el olijfolie extra zuiver

Begin met koken

: 25 min.
1
‭Snijd de perziken en de mozzarella in ‬‬‬‭fijne sneetjes. Neem de helft van de frambozen en halveer ze. ‬‬‬‬‬‬‬
2
Maak de vinaigrette: mix de ‬‬‬‭ingrediënten voor de vinaigrette in ‬‬‬‭de blender: de helft van de frambozen, het citroensap, het rietsuiker, de balsamicoazijn, de sojasaus, de olijfolie extrazuiver, 1/3 van de verse basilicumblaadjes en de Espelettepeper. Laat de vinaigrette even ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‭rusten.‬‬‬‬‬
3
Maak een carpaccio of salade ‬‬‬‭door op elk bord de sneetjes perzik, ‬‬‬‭de frambozen, de rauwe ham en de ‬‬‬‭mozzarella mooi te draperen. Werk ‬‬‬‭af met de rucola, de verse kruiden en ‬‬‬‭enkele druppeltjes vinaigrette.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
1
‭Snijd de perziken en de mozzarella in ‬‬‬‭fijne sneetjes. Neem de helft van de frambozen en halveer ze. ‬‬‬‬‬‬‬
2
Maak de vinaigrette: mix de ‬‬‬‭ingrediënten voor de vinaigrette in ‬‬‬‭de blender: de helft van de frambozen, het citroensap, het rietsuiker, de balsamicoazijn, de sojasaus, de olijfolie extrazuiver, 1/3 van de verse basilicumblaadjes en de Espelettepeper. Laat de vinaigrette even ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‭rusten.‬‬‬‬‬
3
Maak een carpaccio of salade ‬‬‬‭door op elk bord de sneetjes perzik, ‬‬‬‭de frambozen, de rauwe ham en de ‬‬‬‭mozzarella mooi te draperen. Werk ‬‬‬‭af met de rucola, de verse kruiden en ‬‬‬‭enkele druppeltjes vinaigrette.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 626; energie (kCal): 151; vetten (g): 10,6; verzadigde vetten (g): 5,5; koolhydraten (g): 6,8; suikers (g): 6; vezels (g): ; eiwitten (g): 6,4; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 642,35
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 626; energie (kCal): 151; vetten (g): 10,6; verzadigde vetten (g): 5,5; koolhydraten (g): 6,8; suikers (g): 6; vezels (g): ; eiwitten (g): 6,4; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 642,35
Gluten vrij
Diner
Zomer
Bijgerechten

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Perzik
3

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Piment d'espelette
1 mespunt

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Ganda Ham | Bio
Ganda Ganda Ham | Bio
80 gr
2de tegen -30%
Bio
    7
    15
    Frambozen
    Delhaize Frambozen
    2 × 125 gr
    2
    99
    Rucola | Rode biet
    Delhaize Rucola | Rode biet
    75 gr
    1
    79
    Mozzarella | Cucina
    Galbani Mozzarella | Cucina
    2 × 400 gr
    5
    35
    Koriander | Verpakt
    Delhaize Koriander | Verpakt
    20 gr
    1
    55
    Munt | Verpakt
    Delhaize Munt | Verpakt
    20 gr
    1
    49
    Basilicum | Verpakt
    Delhaize Basilicum | Verpakt
    20 gr
    1
    55
    Dragon | Verpakt
    Delhaize Dragon | Verpakt
    20 gr
    1
    79
    Citroen | 1 st
    Delhaize Citroen | 1 st
    1 st
    0
    69
    Suiker | Bruin | Kandijsmaak
    Delhaize Suiker | Bruin | Kandijsmaak
    500 gr
    1
    59
    Azijn | Balsamico | Modena
    Delhaize Azijn | Balsamico | Modena
    50 cl
    2
    09
    Saus | Soja
    Suzi Wan Saus | Soja
    14,3 cl
    4
    15

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Classico
    Bertolli Olijfolie | Classico
    75 cl
    2de tegen -30%
    12
    55
    Totaal:
    €40,52