OverslaanDelhaize logo

Klik, shop en haal gratis op!Ja, je hoort het goed: vanaf nu áltijd GRATIS collect!

Recept zoekresultatenMousse van witte chocolade met volle yoghurt, vanille en zanddeegcrumble
Recept zoekresultatenMousse van witte chocolade met volle yoghurt, vanille en zanddeegcrumble
Delhaize logo
  • Mousse van witte chocolade met volle yoghurt, vanille en zanddeegcrumble

Mousse van witte chocolade met volle yoghurt, vanille en zanddeegcrumble

Mousse van witte chocolade met volle yoghurt, vanille en zanddeegcrumble
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 200 g witte chocolade
  • 2 dl room 35%
  • 1 blaadje gelatine
  • 200 g eiwitten
  • 4 zanddeegkoekjes ‘Taste Of Inspirations’
  • 8 doosjes frambozen
  • 4 blaadjes munt
  • 200 g skyr natuur
  • 200 g witte chocolade
  • 2 dl room 35%
  • 1 blaadje gelatine
  • 200 g eiwitten
  • 4 zanddeegkoekjes ‘Taste Of Inspirations’
  • 8 doosjes frambozen
  • 4 blaadjes munt
  • 200 g skyr natuur

Begin met koken

: 25 min. + 2 u opstijven
1
Week de gelatine in koud water.
2
Smelt de chocolade in een scheutje volle melk, au bain-marie.
3
Knijp het gelatineblaadje goed uit en laat het smelten bij de chocolade. Haal de kom van het vuur en laat de chocolade afkoelen.
4
Klop ondertussen de eiwitten stijf en de room yoghurtdik.
5
Spatel de chocolade onder de eiwitten en spatel er nadien de opgeklopte room onder.
6
Verdeel de yoghurt over 4 hoge glazen, breek er de zanddeegkoekjes over en verdeel hierop de witte chocolademousse. Laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
7
Werk af met enkele framboosjes, enkele stukjes van de zanddeegkoekjes en een takje verse munt.
1
Week de gelatine in koud water.
2
Smelt de chocolade in een scheutje volle melk, au bain-marie.
3
Knijp het gelatineblaadje goed uit en laat het smelten bij de chocolade. Haal de kom van het vuur en laat de chocolade afkoelen.
4
Klop ondertussen de eiwitten stijf en de room yoghurtdik.
5
Spatel de chocolade onder de eiwitten en spatel er nadien de opgeklopte room onder.
6
Verdeel de yoghurt over 4 hoge glazen, breek er de zanddeegkoekjes over en verdeel hierop de witte chocolademousse. Laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
7
Werk af met enkele framboosjes, enkele stukjes van de zanddeegkoekjes en een takje verse munt.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Kids,Eindejaar
Dessert

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Chocolade | Wit | Matinettes
Jacques Chocolade | Wit | Matinettes
2 × 128 gr
3
79
Room | Zuur | 15 % V.G.
Delhaize Room | Zuur | 15 % V.G.
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
15
Gelatine | Helder | Blaadjes
Dr. oetker Gelatine | Helder | Blaadjes
20 gr
3
49
Eieren | Medium | Vrije uitloop
Delhaize Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
  • little-lione.external.82792960.svg
2
09
Zandkoekjes | Natuur
Céréal Zandkoekjes | Natuur
132 gr
3
69
Frambozen
Delhaize Frambozen
125 gr
2de tegen -50%
2
99
Munt | Bussel | Verpakt
Delhaize Munt | Bussel | Verpakt
150 gr
3
49
Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze
Oikos Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze
2 x 145 gr
3
09
Totaal:
€27,57

Deze recepten kan je ook leuk vinden