1
Week de gelatine in koud water.
2
Smelt de chocolade in een scheutje volle melk, au bain-marie.
3
Knijp het gelatineblaadje goed uit en laat het smelten bij de chocolade. Haal de kom van het vuur en laat de chocolade afkoelen.
4
Klop ondertussen de eiwitten stijf en de room yoghurtdik.
5
Spatel de chocolade onder de eiwitten en spatel er nadien de opgeklopte room onder.
6
Verdeel de yoghurt over 4 hoge glazen, breek er de zanddeegkoekjes over en verdeel hierop de witte chocolademousse. Laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
7
Werk af met enkele framboosjes, enkele stukjes van de zanddeegkoekjes en een takje verse munt.
1
Week de gelatine in koud water.
2
Smelt de chocolade in een scheutje volle melk, au bain-marie.
3
Knijp het gelatineblaadje goed uit en laat het smelten bij de chocolade. Haal de kom van het vuur en laat de chocolade afkoelen.
4
Klop ondertussen de eiwitten stijf en de room yoghurtdik.
5
Spatel de chocolade onder de eiwitten en spatel er nadien de opgeklopte room onder.
6
Verdeel de yoghurt over 4 hoge glazen, breek er de zanddeegkoekjes over en verdeel hierop de witte chocolademousse. Laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
7
Werk af met enkele framboosjes, enkele stukjes van de zanddeegkoekjes en een takje verse munt.