1
Citroenvinaigrette: Pluk de blaadjes van de citroentijm en meng met de olijfolie, fijngesnipperde citroenzeste, het citroensap en breng op smaak met peper en zout.
2
Frambozenvinaigrette: Plet de frambozen en meng met de frambozenazijn, de fijngesnipperde rode ui en de citroenolie. Kruid met grof zeezout en werk af met enkele blaadjes basilicum.
3
Kruidenvinaigrette: Pluk de blaadjes van de peterselie. Pel het teentje knoflook en snipper fijn. Mix de peterselie en de knoflook met de olie tot een gladde groene vinaigrette. Kruid met peper en zout.
4
Spoel de mosselen zorgvuldig, laat uitlekken en doe ze in een kookpot. Kruid met peper en plaats het deksel op de pot. Kook de mosselen in een paar minuten gaar.
5
Kies jouw vinaigrette en lepel een beetje over elke mossel of laat je gasten zelf kiezen.
1
Citroenvinaigrette: Pluk de blaadjes van de citroentijm en meng met de olijfolie, fijngesnipperde citroenzeste, het citroensap en breng op smaak met peper en zout.
2
Frambozenvinaigrette: Plet de frambozen en meng met de frambozenazijn, de fijngesnipperde rode ui en de citroenolie. Kruid met grof zeezout en werk af met enkele blaadjes basilicum.
3
Kruidenvinaigrette: Pluk de blaadjes van de peterselie. Pel het teentje knoflook en snipper fijn. Mix de peterselie en de knoflook met de olie tot een gladde groene vinaigrette. Kruid met peper en zout.
4
Spoel de mosselen zorgvuldig, laat uitlekken en doe ze in een kookpot. Kruid met peper en plaats het deksel op de pot. Kook de mosselen in een paar minuten gaar.
5
Kies jouw vinaigrette en lepel een beetje over elke mossel of laat je gasten zelf kiezen.