Mosselen met venkel en pastis
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€€Score
4 op 5Gluten vrij
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 1 eetlepel boter
- 1 bosje dille
- 1 knoflookteentje
- 4 kg mosselen
- 1 dl pastis
- 1 dl room
- 1 venkelknol
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2021022500077560000
F1998070200269700000
S1981110900263380000
F2015060200141200000
Laad nog 3 producten
Begin met koken
- Spoel de mosselen grondig tot het water helder blijft.
- Maak de venkel schoon en snijd hem in fijne plakjes. Pers de knoflook. Snipper de dille fijn.
- Stoof de venkel en de knoflook aan in een klontje boter. Blus met de pastis en laat even inkoken.
- Doe de mosselen in de pan en laat ze op hoog vuur open koken. Schud af en toe even om. Giet de room bij de mosselen en warm nog even door. Werk af met verse dille en serveer.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Frans
Gluten vrij
Diner
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2021022500077560000
F1998070200269700000
S1981110900263380000
F2015060200141200000
Laad nog 3 producten