Recept zoekresultatenMosselen à l’escabèche met mango, limoen en koriander
Recept zoekresultatenMosselen à l’escabèche met mango, limoen en koriander
Delhaize logo
  • Mosselen à l’escabèche met mango, limoen en koriander
    A

Mosselen à l’escabèche met mango, limoen en koriander

door Jeroen De Pauw
Mosselen à l’escabèche met mango, limoen en korianderA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 kg mosselen
  • 1 bussel koriander
  • 10 cl droge witte wijn
  • 2 lente-uitjes
  • 1/2 rood chilipepertje
  • 1 mango
  • zout
  • peper
  • 1 sjalot (voor de dressing)
  • 2 cm gember (voor de dressing)
  • 1 tige citroengrasstengel (voor de dressing)
  • 1 klein teentje knoflook (voor de dressing)
  • 3 limoenen (voor de dressing)
  • 5 cl gembersiroop (voor de dressing)
  • 1 kg mosselen
  • 1 bussel koriander
  • 10 cl droge witte wijn
  • 2 lente-uitjes
  • 1/2 rood chilipepertje
  • 1 mango
  • zout
  • peper
  • 1 sjalot (voor de dressing)
  • 2 cm gember (voor de dressing)
  • 1 tige citroengrasstengel (voor de dressing)
  • 1 klein teentje knoflook (voor de dressing)
  • 3 limoenen (voor de dressing)
  • 5 cl gembersiroop (voor de dressing)