OverslaanDelhaize logo
Recept zoekresultatenMontélimarmarquise met lauwe rode vruchtenmoes
Recept zoekresultatenMontélimarmarquise met lauwe rode vruchtenmoes
Delhaize logo
  • Montélimarmarquise met lauwe rode vruchtenmoes

Montélimarmarquise met lauwe rode vruchtenmoes

Montélimarmarquise met lauwe rode vruchtenmoes
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 pakje diepgevroren bosvruchten « Crops »
  • 40 g griessuiker
  • 100 g pure dessertchocolade in stukjes gebroken (of Callets)
  • 16 cl room
  • 125 g ricotta
  • 80 g zachte Montélimarnoga
  • 1 pakje diepgevroren bosvruchten « Crops »
  • 40 g griessuiker
  • 100 g pure dessertchocolade in stukjes gebroken (of Callets)
  • 16 cl room
  • 125 g ricotta
  • 80 g zachte Montélimarnoga

Begin met koken

1
Smelt onder voortdurend roeren en op zacht vuur de verkruimelde noga in 8 cl room. Zet de pan van het vuur, voeg de chocolade toe en laat 1 min. rusten. Meng met de garde.
2
Prak de ricotta met een vork met 25 g suiker in een kom. Voeg de nogaroom toe en meng goed.
3
Klop de room stijf (in een koude kom) en spatel door het chocolademengsel. Dek af en laat enkele uren (of zelfs een nacht) opstijven in de koelkast.
4
Laat de vruchten in een vergiet volledig ontdooien. Verwarm ze, net voor het opdienen, in een steelpan met 15 g suiker op zacht vuur. Laat 2 min. sudderen en zet van het vuur.
5
Vorm met 2 eetlepels quenelles, schik op borden, werk af met het fruit en dien onmiddellijk op.
1
Smelt onder voortdurend roeren en op zacht vuur de verkruimelde noga in 8 cl room. Zet de pan van het vuur, voeg de chocolade toe en laat 1 min. rusten. Meng met de garde.
2
Prak de ricotta met een vork met 25 g suiker in een kom. Voeg de nogaroom toe en meng goed.
3
Klop de room stijf (in een koude kom) en spatel door het chocolademengsel. Dek af en laat enkele uren (of zelfs een nacht) opstijven in de koelkast.
4
Laat de vruchten in een vergiet volledig ontdooien. Verwarm ze, net voor het opdienen, in een steelpan met 15 g suiker op zacht vuur. Laat 2 min. sudderen en zet van het vuur.
5
Vorm met 2 eetlepels quenelles, schik op borden, werk af met het fruit en dien onmiddellijk op.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Eindejaar
Overig
Dessert

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Delhaize Rode vruchten | Mix | Schaal
400 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Nougat
80 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Suiker | Vervanger
Zusto Suiker | Vervanger
300 gr
4
39
Chocolade | Melk | Matinettes
Jacques Chocolade | Melk | Matinettes
128 gr
2
59
Room | Zuur | 15 % V.G.
Delhaize Room | Zuur | 15 % V.G.
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
09
Ricotta | 2 x 100g
Galbani Ricotta | 2 x 100g
200 gr
2
55
Totaal:
€10,62

Deze recepten kan je ook leuk vinden