Minestrone van jonge groentjes en pesto
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Lunch

Ingrediënten voor 4 Porties
4 Porties
- 1 doosje kleine groene asperges
- 1 pakje snijbonen
- 2 tomaten
- 100 g fijne erwtjes (diepgevroren of vers)
- 2 l kippenbouillon
- 1 pakje verse dille
- 100 g pastaboogjes
- 1 potje salsa verde
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1986053100300700000
S2020111300470630000
F2022100500108340000
S2015021900112480000
S1997101600013660000
F2021022500077560000
S2016110703677450000
Begin met koken
Bereidingstijd: Bereidingstijd: 20 min. - Gaartijd: 10 min.
- Snij de asperges en de snijbonen in fijne brunoise. Hak de dille.
- Breng de kippenbouillon aan de kook en laat de pasta hierin garen. Voeg op 3 min. voor het eind van de aangewezen kooktijd de asperges, snijbonen, erwtjes en dille toe en laat verder koken. Snij intussen de tomaten in brunoise en voeg deze helemaal op het einde toe aan de soep.
- Lepel in elk bord soep wat salsa verde en serveer met geroosterd brood gegarneerd met de rest van de salsa verde!
Kooktip
Je kan de kippenbouillon ook vervangen door groentebouillon voor een volledig vegetarisch recept.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegetarisch
Overig
Lente,Zomer
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1986053100300700000
S2020111300470630000
F2022100500108340000
S2015021900112480000
S1997101600013660000
F2021022500077560000
S2016110703677450000