Minestrone van jonge groentjes en pesto
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Lunch
Ingrediënten voor 4 Porties
4 Porties
- 1 doosje kleine groene asperges
- 1 pakje snijbonen
- 2 tomaten
- 100 g fijne erwtjes (diepgevroren of vers)
- 2 l kippenbouillon
- 1 pakje verse dille
- 100 g pastaboogjes
- 1 potje salsa verde
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Witte | Asperges
500 gr
€9,49
365
Witte bonen | Tomatensaus
400 gr
€0,49
Delhaize
Smaaktrostomaat
450 gr
€4,99
Hak
Doperwten | Extra fijn | Bokaal
130 gr
€1,99
365
Bouillon | Rund | Vetarm
120 gr
€0,45
Santa Maria
Kruiden | Dille
12 gr
€2,95
Delhaize
Dip | Salsa | Hot
300 gr
€1,35
Totaal:
€21,71
Begin met koken
Bereidingstijd: Bereidingstijd: 20 min. - Gaartijd: 10 min.
- Snij de asperges en de snijbonen in fijne brunoise. Hak de dille.
- Breng de kippenbouillon aan de kook en laat de pasta hierin garen. Voeg op 3 min. voor het eind van de aangewezen kooktijd de asperges, snijbonen, erwtjes en dille toe en laat verder koken. Snij intussen de tomaten in brunoise en voeg deze helemaal op het einde toe aan de soep.
- Lepel in elk bord soep wat salsa verde en serveer met geroosterd brood gegarneerd met de rest van de salsa verde!
Kooktip
Je kan de kippenbouillon ook vervangen door groentebouillon voor een volledig vegetarisch recept.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegetarisch
Overig
Lente,Zomer
Lunch
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Witte | Asperges
500 gr
€9,49
365
Witte bonen | Tomatensaus
400 gr
€0,49
Delhaize
Smaaktrostomaat
450 gr
€4,99
Hak
Doperwten | Extra fijn | Bokaal
130 gr
€1,99
365
Bouillon | Rund | Vetarm
120 gr
€0,45
Santa Maria
Kruiden | Dille
12 gr
€2,95
Delhaize
Dip | Salsa | Hot
300 gr
€1,35