Meloen met sabayon
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
< 30 min.Budget
€€Score
3 op 5Vegetarisch
Dessert

Ingrediënten voor 4 Porties
4 Porties
- 1 biocitroen
- 1 Galia meloen
- 1 cavaillonmeloen
- 4 eierdooiers
- koekjes naar smaak
- 4 dl witte wijn (Beaumes de Venise)
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2022011900598140000
Begin met koken
- Schil de meloenen en verwijder de pitten. Schep er met een parisiennelepel bolletjes uit.
- Klop voor de sabayon de eidooiers en enkele druppels citroensap samen met de wijn op een zacht vuur tot een schuimige massa.
- Serveer de meloenen met de warme sabayon in mooie glazen. Werk af met een afgebrokkelde koek.
Kooktip
Zeer lekker en zomers met een bol vanille-ijs.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Overig
Lente,Zomer
Dessert
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2022011900598140000