Marokkaanse pita
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeld
Ingrediënten voor 1 Porties
- lamsgehakt (niet gekruid)
- olijfolie
- Gesnipperde en gekookte wortelen
- citroen (het sap)
- Gehakte gedroogde abrikozen
- ras-el-hanout
- 2 porties ketchup voor 1 portie mosterd (saus)
- 1 mespunt sambal (saus)
- een beetje bruine suiker (saus)
Ingrediënten voor 1 personen
Toon:

Delhaize
Gehakt | Lam | Zonder kruiden
+/- 350 gr
+/-€5,77

Delhaize
Wortelschijfjes
300 gr
€1,59

Granini
Sap | Citroen | Limoen | PET
1 l
€3,19

Delhaize
Abrikozen | Zacht
250 gr
€2,99

Santa Maria
Kruiden | Ras El Hanout | Mix
20 gr
€2,19

Conimex
Sambal | oelek | 200 g
200 gr
€1,85
Reeds in je keuken

Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,49

Heinz
Ketchup | Tomaat
342 gr
€2,05

Delhaize
Suiker | Bruin | Kandijsmaak
500 gr
€1,75
Totaal:
+/-€17,58
Begin met koken
- In olijfolie gebakken lamsgehakt (niet gekruid)
- Gesnipperde en gekookte wortelen
- Citroensap
- Gehakte gedroogde abrikozen
- Olijfolie
- Gehakte koriander
- Ras-el-hanout
- Peper en zout
Saus
- 2 porties ketchup voor 1 portie mosterd
- 1 mespunt sambal
- Eventueel een beetje bruine suiker
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Ingrediënten voor 1 personen
Toon:

Delhaize
Gehakt | Lam | Zonder kruiden
+/- 350 gr
+/-€5,77

Delhaize
Wortelschijfjes
300 gr
€1,59

Granini
Sap | Citroen | Limoen | PET
1 l
€3,19

Delhaize
Abrikozen | Zacht
250 gr
€2,99

Santa Maria
Kruiden | Ras El Hanout | Mix
20 gr
€2,19

Conimex
Sambal | oelek | 200 g
200 gr
€1,85
Reeds in je keuken

Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,49

Heinz
Ketchup | Tomaat
342 gr
€2,05

Delhaize
Suiker | Bruin | Kandijsmaak
500 gr
€1,75